Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 220 cm

Productnummer: KA11224 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1119,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1119,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 220 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 220 cm

Op zoek naar een modern en opvallend tuinhuisje met veel bergruimte? Kies dan voor de Glücksburg 4 Terragrijs uit de ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Dit houten tuinhuisje heeft een terragrijze kleur, die mooi afsteekt tegen de witte kozijnen. Daarnaast biedt dit tuinhuis u 5 m2 aan opbergruimte. Zo heeft u genoeg ruimte om al uw tuingereedschap, tuinmeubels en fietsen op te bergen. Door de twee vaste bovenlichten krijgt u veel extra licht in uw tuinhuis. De Glücksburg 4 is heel eenvoudig op te bouwen door het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.9 cm dikke onbehandelde Scandinavisch vuren profielen. Om deze terragrijze berging af te maken kunt u extra opties aan uw bestelling toevoegen, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

Dit terragrijze tuinhuis is 242 cm breed, 217 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 186 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 234 x 209 cm. U bouwt de Glücksburg 4 terragrijs op met speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze profielen zijn perfect gefreesd en hebben daardoor een goede pasvorm. Daarnaast werkt de profilering waterafstotend. 

Een tuinhuisje is niet af zonder deuren en daarom krijgt u standaard een 166.5 x 176.5 cm klassieke dubbele deur meegeleverd. Met de veiligheidssluiting kunt u de deuren afsluiten. De twee lichtvensters van kunstglas in de deuren zorgen voor wat natuurlijk licht, samen met de 88.5 x 16.5 cm vaste bovenlichten van kunstglas. De houten berging geeft u 5 m2 extra ruimte in uw tuin om spullen in op te slaan.

Karibu verfsysteem

Karibu heeft een speciaal verfsysteem ontwikkeld om de tuinhuisjes van kleur te voorzien. Zo zijn de blokhutprofielen van de Glücksburg 4 onder vacuümdruk geverfd. Bij deze behandeling dringt de verf tot diep in het hout door, wat ervoor zorgt dat de planken goed beschermd zijn. Daarnaast zorgt deze manier van verven ervoor dat het natuurlijke karakter van het hout behouden blijft. Het tuinhuisje is Terragrijs (RAL 060.40.05), terwijl de kozijnen Ivoorwit (RAL 1015) zijn. Door deze combinatie bestaat er een mooi contrast tussen de kleuren. 

Dak(bedekking)

De dakhelling van het moderne lessenaarsdak is 7 graden. Daarnaast heeft het dak een dakoverstek van 17 cm aan de voorkant, 13.5 cm aan de zijkant en 6 cm aan de achterkant. Het dak van de Glücksburg 4 is uitgerust met dakplaten. Om de levensduur van uw dak te verlengen raden wij u wel aan om donkergrijs zelfklevend dakfolie mee te bestellen. Tegen een meerprijs ontvangt u dan duurzaam en scheurbestendig folie, wat uw dak tegen weersinvloeden beschermt. Daarnaast plaatst u dit dakfolie eenvoudig zelf.  

Houten vloer

Als u eenmaal uw tuinhuis heeft staan wil u daar natuurlijk ook een vloer in leggen. De Glücksburg 4 terragrijs wordt standaard zonder vloer geleverd. Graag een houten vloer? Dan is het mogelijk om de vloer direct mee te bestellen. Tegen een meerprijs krijgt u een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. Door deze behandeling hebben deze onderleggers van massief hout een langere levensduur. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje van onbehandeld hout te bestellen. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 4 karibu terragrijs Tuinhuis Glücksburg 4 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 220 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 1119,95 per stuk incl. btw