60Plus Soft Comfort terrastegel 60x60x4cm Grijs/zwart - Populair

Productnummer: EX70245   |   Grote terrastegels met moderne kleur   |   Geïmpregneerd en geborsteld

€ 29,94 per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van 60Plus Soft Comfort terrastegel 60x60x4cm Grijs/zwart - Populair

  • Geborsteld en geïmpregneerd
  • Moderne donkere kleur
  • Voelen zijdezacht aan
  • Luxe uitstraling in uw tuin
  • Niet geschikt voor de oprit
  • Niet aftrillen

60Plus Soft Comfort terrastegel 60x60x4cm Grijs/zwart - Populair

Zoekt u fraaie, originele terrastegels in de kleur grijs/zwart? Dan zijn deze 60x60x4 cm tegels van A - merk Excluton precies wat u zoekt. Deze terrastegels geven een luxe en een ruimtelijke uitstraling aan uw tuin. Deze stevige tegels zijn geïmpregneerd en geborsteld, wat inhoudt dat ze beter vuil- en vochtwerend zijn dan de goedkope onbehandelde betontegel. Dit betekent ook dat deze 60plus soft comfort tegels zacht aanvoelen en onderhoudsvriendelijk zijn.
In tegenstelling tot de 6cm dikke soft comfort tegels is deze tegel niet bruikbaar voor de oprit. Echter zijn ze wel uiterst geschikt voor uw terras of looppad. Ondanks het feit dat deze 60x60x4 cm tegels heel stevig zijn, zijn er nog sterkere tegels. Dit zijn keramische tegels. Keramische tegels zijn iets prijziger dan gewone betontegels, maar de kwaliteit is aanzienlijk beter.

Wat is het verschil tussen betontegels en keramische tegels?

Er zijn vier grote spelers op het gebied van terrastegels die vrij veel op elkaar lijken: de onbehandelde betontegel, de geïmpregneerde tegel, de gecoate betontegel en de keramische tegel. Het verschil tussen deze tegels zit vooral in de kwaliteit en dus de prijs. De onbehandelde betontegel is goedkoper dan de rest, maar zoals de naam al zegt, is deze niet behandeld. De geïmpregneerde tegel is ingesmeerd met een laagje impregneermiddel waardoor hij beter bestendig is tegen vuil dan de onbehandelde betontegel. De gecoate tegel gaat weer een stapje verder. Maar de tegels van keramiek zijn absoluut de beste, maar die hebben wel het grootste prijskaartje. Dit zijn de verschillen tussen de tegels in een notendop, wilt u meer weten over de verschillen tussen betontegels om uw keuze gemakkelijker te maken? Lees dan de blog over het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde, gecoate en keramische tegels.

Twijfelt u nog over welke tegel u moet kopen of twijfelt u toch nog over het formaat voor de tegels voor uw terras of tuinpad? Bekijk dan ons enorme assortiment beton terrastegels! Mocht u meer interesse hebben in de keramische tegels, bekijk dan ons ruim aanbod aan keramische terrastegels.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw 60Plus Soft Comfort tegels en u ontvangt ze binnen maximaal 5 werkdagen. Wij van Gadero bezorgen in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Softcomfort 60x60x4cm 60Plus Soft Comfort terrastegel 60x60x4cm Grijs/zwart - Populair   |   Grote terrastegels met moderne kleur   |   Geïmpregneerd en geborsteld Op voorraad
€ 29,94 per m2 incl. btw