Houten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm

Productnummer: KA11087 Inclusief balie

Aangepaste levertijd Ca. 2 weken

€ 826,45 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm

  • Voor kerstmarkt of schaatsvereniging
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit

Houten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm

Zoekt u een sfeervolle houten kraam voor verkoop van artikelen? Deze houten Marktkraam 1 (Marktstand 1) uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is 265 cm breed, 181 cm diep en heeft een maximale hoogte van 241 cm. De zijkanten van de houten kraam met zadeldak hebben een hoogte van 189 cm. Deze houten marktkraam wordt standaard geleverd met verkoopbalie van ca. 165 x 19 cm, perfect voor het uitstallen en presenteren van uw producten. Het inkapbare (naar binnen) houten luik aan de voorkant van de houten kraam kan vanuit binnen worden vergrendeld. 

Deze sfeervolle blokhut 3x2 meter wordt standaard geleverd inclusief 60 mm brede keteldruk geïmpregneerde funderingbalken, wat zorgt voor een solide basis.

Ook als u op zoek bent naar een kraam voor kerst is dit een ideaal huisje voor verkoop van kerstartikelen op kerstmarkten. Natuurlijk kunt u deze marktkraam ook in uw tuin plaatsen en de balie laten functioneren als een bar in uw tuin. De zomerse dagen worden langer en de winters zijn minder streng, deze Marktkraam 1 van Karibu kan het plezier in uw tuin vergroten met de factor 10! 

De deels voorgemonteerde wanden / panelen van duurzaam onbehandeld Scandinavisch vuren hout hebben een dikte van 19 mm. Dit staat garant voor een snelle en eenvoudige opbouw van deze fraaie marktkraam. De meegeleverde voorgemonteerde dichte houten deur (82 x 175,5 cm) worden geleverd met scharnieren kan worden afgesloten. De deur kan zowel aan de achterzijde als aan de zijkant worden gemonteerd. 

Dakbekking

Het zadeldak / puntdak met een helling van 20 graden bestaat uit 16 mm dakplaten met bitumen dakbedekking als eerste deklaag. Als extra optie (meerprijs) kunt u dakshingles in diverse kleuren en motieven meebestellen (sterk aanbevolen). Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles Recht Zwart (meest verkocht) of Dakshingles Beverstaart in de kleur Donkergroen.

De meegeleverde eerste dakbedekking is niet bedoeld voor langdurig gebruik. U kunt deze eerste deklaag gebruiken om uw dak te beschermen terwijl u het tuinhuis opbouwt. Daarna raden wij u aan om het dak te bedekken met dakshingles.

Levertijd

De levertijd van deze Marktkraam 1 van Karibu is ca. 2 weken. Deze houten kerstkraam uit de Woodfeeling collectie wordt geleverd inclusief opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Let op! De levertijd vlak voor kerst kan i.v.m. de drukte oplopen. Wij adviseren u om tijdig te bestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Verkoopbalie van 1655 x 190 x 26 mm houten marktkraam 1 KaribuHouten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm Inclusief balie
€ 826,45 per stuk incl. btw