Kerstkramen

Een kerstmarkt is niet compleet zonder authentieke kerstkramen. Deze marktkramen gemaakt van hout zijn perfect om voor een echte kerstsfeer te zorgen. Bij Gadero vindt u verkoophuisjes in verschillende afmetingen, zodat er altijd één te vinden is die bij uw kerstmarkt past. In het kerstseizoen hebben wij verschillende kerstkramen op voorraad, zodat we ze snel bij u thuis kunnen leveren. Zelf een kerstkraam bouwen? Dat kan natuurlijk ook! Gebruik daarvoor onze Lariks Douglas balken en schaaldelen. Voor wat extra versiering gebruikt u ons kerstgroen en kerstverlichting

Kerstkraam opbouwen

Gadero verkoopt voornamelijk prefab verkoophuisjes. Deze kant-en-klare marktkramen zijn eenvoudig op te zetten en af te breken. Bovendien bieden ze u genoeg ruimte om uw koopwaar aan te bieden. Veel van onze huisjes zijn uitgerust met een afdakje. Zo blijven uw goederen droog, mocht er een regen- of sneeuwbui vallen. Deze houten kerstkramen ziet u terug op alle kerstmarkten. Door het gebruik van natuurlijk materiaal krijgen ze een warme uitstraling en is uw plein of markt gelijk in de kerstsfeer. Lees ook onze blog voor meer informatie over onze houten kerstkramen.

Onze kant-en-klare kerstkramen zijn zeer eenvoudig op te zetten. In de onderstaande video laat Ronny u precies zien hoe dit moet.

Gadero biedt ook grote echte kerstbomen en kunstkerstbomen aan om uw kerstmarkt nog verder mee te versieren. 
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode