Logo Gadero
service

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 8 Gadero Zwart Gecoat - 600 x 300 cm - Blanke Wanden

Productnummer
LDS21007-8B-DHZ
Fijnbezaagd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_8_600x300cm_blanke_wanden
hoekverbinding_dhz_gadero_4
hoekverbinding_dhz_gadero2_4
hoekverbinding_dhz_gadero3_4
hoekverbinding_dhz_gadero4_4
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_bevestiging_basismodel_1_2
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_600x300_plattegrond_1
Aanbieding
Per stuk,vanaf
6.412,45

5.129,96

incl. BTW

Op voorraad
6 tot 8 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
6.412,45
5.129,96incl. BTW
6 tot 8 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Dubbele Douglas Deur inclusief half glas & roedes

 • Populaire 6 x 3 meter overkapping

 • Zelf inkepen en op maat zagen

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Blank
Breedte
600 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
248 cm
Te bezichtigen in
Groningen

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 8 Gadero Zwart Gecoat - 600 x 300 cm - Blanke Wanden

Het doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 8 van Gadero, bestaat uit een basisconstructie van 6 x 3 meter met een zwarte coating (RAL 9011), een afgesloten berging van 3 x 3 meter en blanke wanden van Lariks Douglas hout. Het DHZ Buitenverblijf Klassiek is een voordelige keuze voor een unieke luxe overkapping met tuinhuis. De combinatie van blanke wanden met zwarte staanders en dak, geef een moderne uitstraling.

Aan de voorkant van deze luxe doe-het-zelf Lariks Douglas basis overkapping met blank wanden van Zweeds rabat bevindt zich een luxe dubbele deur van Lariks Douglas, voorzien van half glas + roedes. De ca. 300 x 300 cm basis blokhut biedt vollop ruimte voor creeren van een extra kamer of het opbergen van tuinmeubelen of gereedschap. De overkapping van ca. 3 x 3 meter beschikt over een dichte achterwand van eveneens Zweeds rabat, zodat u heerlijk beschut van het buitenleven in uw tuin kunt genieten. Onder de overkapping is ruim plaats voor een loungeset.

Specificaties DHZ Buitenverblijf Klassiek Gadero

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 8 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 600 x 300 cm, die modern zwart is gepoten in de kleur RAL 9011. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 300 cm, de breedte bedraagd ca. 600 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Dit doe-het-zelf pakket Douglas Buitenverblijf Klassiek van Gadero, wordt geleverd als totaalpakket met constructie handleiding, voor het bevestigen en monteren van de massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas.

De basiscontructie van dit Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (5,0 x 15 cm) afgeschuind

 • Douglas fijnbezaagde schoren (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde boeiboorden (3,2 x 20 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 8 Zwart Gecoat - Blanke Wanden

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 8 wordt naast een zwart gecoat basis model overkapping van ca. 6 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd blank Lariks Douglas wandenpakket (enkelwandig) en een dubbele Douglas deur (2 x 740x1940 mm) inclusief half glas en roedes. De blanke wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de wanden van de berging. De blanke wanden bestaan uit Douglas Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Let op! De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet blank wandpakket, regelpakket en dubbele deur. Voor deze blanke wand aan de voorzijde van dit buitenverblijf type 8 van Gadero geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele deur. U dient zelf de dubbele deur in de voorwand te monteren.

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Zwart Type 8 met blanke wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 600 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 6 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de wanden van deze Buitenverblijf Klassiek Type 8 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.