Logo Gadero
service

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 Gadero - 600 x 300 cm - Blanke Wanden

Productnummer
LDS21007-11B-DHZ
Fijnbezaagd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_11_blanke_wanden
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_600x300_plattegrond_3
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_bevestiging_basismodel_1_4
hoekverbinding_dhz_gadero
hoekverbinding_dhz_gadero2
hoekverbinding_dhz_gadero3
hoekverbinding_dhz_gadero4
Per stuk,vanaf

5.141,50

incl. BTW

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
5.141,50incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Populaire 6 x 3 meter overkapping

 • Modern steellook raam (optioneel)

 • Zelf inkepen en op maat zagen

 • Langere levertijd met optie steellookraam

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Blank
Breedte
600 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
248 cm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 Gadero - 600 x 300 cm - Blanke Wanden

Dit doe-het-zelf Klassiek Type 11 bestaat uit een moderne overkapping met blanke wanden en een luxe tuinhuis. Het tuinhuis met Douglas deur met half glas en enkel uitzetraam, is met zijn 3 bij 3 meter zeer geschikt voor het opbergen van tuinmeubels of tuingereedschap, maar kan ook prima als verblijfsruimte fungeren. De afmetingen van dit DHZ Buitenverblijf Klassiek Type 11 zijn 600 cm x 300 cm. Het ruimtelijke gevoel van deze doe-het-zelf overkapping met plat dak, wordt extra benadrukt door de blanke wanden en het stijlvolle steellookraam in de zijwand (optioneel). Deze zijwand zorgt niet alleen voor een beschutte zitplek maar tevens voor een mooie lichtinval.

Modern Steellookramen tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookramen. Als u de moderne zwart gespoten steellookramen wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: de steellookramen hebben een levertijd van 2/3 weken.

Specificaties DHZ Buitenverblijf Klassiek Gadero

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 600 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 300 cm, de breedte bedraagd ca. 600 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Aan de hand van de bijgeleverde handleiding, bouw je de Douglas overkapping Klassiek van Gadero met de fijnbezaagde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van bezaagd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping dient zelf ingekeept en op maat gezaagd te worden.

De basiscontructie van dit Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (5,0 x 15 cm) afgeschuind

 • Douglas fijnbezaagde schoren (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde boeiboorden (3,2 x 20 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 - Blanke Wanden

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 wordt naast een basis model overkapping van ca. 6 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd blank wandenpakket (enkelwandig), enkele Douglas deur (740x1940 mm), enkel uitzetraam (813x645) inclusief half glas en roedes, en optioneel een trendy zwart steellookraam. De blanke wanden van de basis worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de wanden van de berging en achterwand van de overkapping. De blanke wanden bestaan uit Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze Zweedse rabatplanken is fijnbezaagd. Het zwarte steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders in de rechter zijwand van de overkapping.

Let op! De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet blank wandpakket, regelpakket, uitzetraam en deur. Voor deze blanke wand aan de voorzijde van de berging onder de overkapping type 11 van Gadero geldt, dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de deur en het raam. U dient deze zelf in de wand te monteren.

Dakbedekking

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 met blanke wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 600 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 6 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de blanke wanden van dit DHZ Buitenverblijf Klassiek Type 11 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.