Logo Gadero
service

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 Gadero - 600 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21007-6Z-DHZ
Fijnbezaagd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_type_6_zwarte_wanden
hoekverbinding_dhz_gadero_6
hoekverbinding_dhz_gadero2_6
hoekverbinding_dhz_gadero3_6
hoekverbinding_dhz_gadero4_6
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_bevestiging_basismodel_1
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_600x300_plattegrond_basismodel
Aanbieding
Per stuk,vanaf
6.077,75

4.499,-

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
300 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
257 cm
3 tot 4 weken
Betonpoeren
6.077,75
4.499,-incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Populaire 6 x 3 meter overkapping

 • Luxe dubbele deuren

 • Zelf inkepen en op maat zagen

Specificaties

Houtsoort
Lariks douglas
Afwerking hout
Fijnbezaagd
Kleur
Zwart
Diepte
300 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
257 cm
Behandeling
Gespoten
Doorloophoogte
220 cm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 Gadero - 600 x 300 cm - Zwarte Wanden

Met het DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6, creeer je een schitterende extra ruimte om in de tuin te verblijven. Dit doe-het-zelf luxe buitenverblijf van geschaafd Lariks Douglas met plat dak en zwarte wanden, heeft een afmeting van 6 x 3 meter. Het DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 is een ideale combinatie van een overkapping en tuinhuis, en vormt hiermee een berging voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen of fietsen, maar ook een heerlijke beschutte plek om te genieten van het buitenleven en tuin.

Specificaties DHZ Buitenverblijf Klassiek Gadero

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 600 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 300 cm, de breedte bedraagt ca. 600 cm en de noghoogte is ca. 257 cm. Deze DHZ Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan, aan de hand van de meegeleverde constructie handleiding, eenvoudig worden opgebouwd middels de geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas.

De basiscontructie van dit Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (5,0 x 15 cm) afgeschuind

 • Douglas fijnbezaagde schoren (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde boeiboorden (3,2 x 20 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 - Zwarte Wanden

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 wordt naast een basis model overkapping van ca. 6 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd zwart wandenpakket (enkelwandig), extra 15 x 15 cm douglas staander en dubbele Douglas deur (2 x 740x1940 mm) inclusief half glas en roedes. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de wanden van de berging, achterwand en zijwand. De zwarte wanden bestaan uit dubbel zwart gecoat Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Let op! De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet zwart wandpakket, regelpakket en dubbele deur. Voor deze zwart wand aan de voorzijde van de overkapping type 6 van Gadero geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele deur. U dient zelf de dubbele deur in de zwarte wand te monteren.

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 met zwarte wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 600 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 7 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de zwarte wanden van deze DHZ Buitenverblijf Klassiek Type 6 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.

Bijbehorend bij dit product