Logo Gadero
service

Tuinhuis Goldendorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm Terragrijs Wanddikte 19mm

Productnummer
KA11357
19 mm steek-/schroefsysteem
Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas
Uit te breiden met diverse opties
73068_01
73068_1a
73068_00
73068_05
karibu_terragrijs_verf_binnen_buiten_30
Per stuk,vanaf

1.159,95

incl. BTW

Op voorraad
6 tot 8 weken
Details
Diepte
217 cm
Breedte
213 cm
Hoogte
218 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Houten vloer
* De levertijd van Houten vloer is Impregneren levertijd 12-15 weken
1.159,95incl. BTW
6 tot 8 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Snel en eenvoudig op te bouwen

 • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie

 • Degelijke Duitse kwaliteit

 • 19 mm steek-/schroefsysteem

 • Exclusief dakbedekking

 • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
275 kg
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Terragrijs
Breedte
213 cm
Diepte
217 cm
Hoogte
218 cm

Tuinhuis Goldendorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm Terragrijs Wanddikte 19mm

Goldendorf 3 is een tuinhuis die enkelzijdig behandeld is met de kleur Terragrijs. Deze reeds geverfde houten tuinhuis beschikt over dubbele deuren in de hoek. Door zijn praktische ontwerp met de deuren op de hoek is Goldendorf 3 Terragrijs van Karibu de perfecte oplossing voor in de hoek van een tuin. Goldendorf is een tuinhuis van Karibu wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt.

Karibu Verfsysteem

Goldendorf 3 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Het behandelen gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Goldendorf 3 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze Goldendorf 3 tuinhuis een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

De afmeting van blokhut Goldendorf 3 Terragrijs is 213 x 217 x 218 cm. De dubbele deur is 121 x 173 cm. De funderingsmaten zijn 217 x 213 cm. Het dak heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 17.5 cm en achterzijde 7.5 cm. Aan de zijkanten 16.5 cm.

Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Deze blokhut is voorzien van een dubbele deur voorzien van kunstglas. Het tuinhuis is van behandeld Scandinavisch vuren en is opgebouwd uit 19 mm blokhutprofielen met steek-/schroefverbinding.

Hout geschaafd Ja Type/Model Goldendorf Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 213 x 217 cm Funderingsmaat 209 x 213 cm Nokhoogte 218 cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele deur (121 x 173,5 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 5,1 m² Inhoud (m³) 8,1 m³ Gespiegeld op te bouwen? Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Standaard meegeleverd

Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en veiligheidsslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning.

Dak(bedekking)

Het dak bestaat uit houten platen zonder dakbedekking. Goldendorf 3 Terragrijs wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Goldendorf 3 is het tevens mogelijk om diverse dakgootsets mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een PVC dakgootset met valbuis voor platte daken. Beide dakgootsets worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Houten vloerpakket

Goldendorf 3 in de kleur Terragrijs van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in berging. Houten vloer in de berging van Goldendorf 3 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maar tot oktober, kan de levertijd oplopen van 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Goldendorf 3 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm breed. Goldendorf 3 met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Goldendorf 3 met overkapping vindt u >hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 242 x 246 cm? Kies dan voor >blokhut Goldendorf 5. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Goldendorf 3 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Goldendorf 3 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.