Logo Gadero
inspiratieservice

Milieubewust thermisch hout uitverkoop

Maak jij graag een bewuste en milieuvriendelijke keuze wanneer je een vlonder, schutting of gevel aanschaft? Dan zijn thermisch Gemodificeerd Essen en Grenen de duurzame houtsoorten waar je naar op zoek bent!

Deze houtsoorten zijn beide thermisch gemodificeerd, wat betekent dat ze zonder het gebruik van chemicaliën bewerkt zijn, maar door middel van stoom. Hierdoor zijn ze niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook bestand tegen diverse weersomstandigheden, vergelijkbaar met tropisch hardhout. Dit resulteert in een langere levensduur van het hout, tot wel 20 jaar! Thermisch Essen en Grenenhout zijn duurzame alternatieven voor Ipe, Bankirai, Cumaru en Padouk hardhout.

Maak een milieubewuste keuze en kies voor thermisch gemodificeerd Essen of Grenenhout. Profiteer nu tijdelijk van kortingen tot wel 50%, maar wees er snel bij, want deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Ben jij benieuwd naar meer informatie over de eigenschappen, kenmerken en behandeling van thermisch Essen en Grenen hout?

Bekijk hier de Gadero TV aflevering "Een milieubewuste tuin? Ontdek thermisch Essen en Grenen" om meer te weten te komen over deze milieubewuste houtsoorten!

Nog meer weten over thermisch hout?