Staptegel Biels 90 x 22.5 x 5 cm Bruin

Productnummer: GL71123-Biels Handige staptegel verkrijgbaar in flagstone, boomstam en biels

Voor- en nadelen van Staptegel Biels 90 x 22.5 x 5 cm Bruin

  • Look van een houten biels, kwaliteit van beton
  • Ideaal voor het maken van looppaden
  • Handig voor schone voeten tijdens het tuinieren
  • Leuk als borderrand of traptrede

Staptegel Biels 90 x 22.5 x 5 cm Bruin

Staptegels worden vaak gebruikt in rots- heidetuinen en grasvelden. De staptegels in de uitvoeringen flagstone, boomstam en biels zijn sierlijk en praktisch. Door het plaatsen van de staptegel in uw tuin houdt u schone en droge schoenen wanneer u bijvoorbeeld door een grasveld loopt of aan het tuinieren bent. Het grote voordeel van betonnen staptegels is dat ze niet glad worden en niet zullen rotten. Deze staptegels met biels look zien er uit als houten bielzen die normaliter peperduur zijn en wegrotten. Echter hebben ze de eigenschappen van betontegels en gaan ze erg lang mee. Deze staptegels in de kleur lichtbruin zijn 90 cm lang 22,5 cm breed en 5 cm dik. Bij Gadero koopt u altijd A- Kwaliteit sierbestrating tegen gunstige prijzen.

Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Staptegel Biels Bruin Staptegel Biels 90 x 22.5 x 5 cm Bruin Handige staptegel verkrijgbaar in flagstone, boomstam en biels Op voorraad
€ 23,45 Per stuk incl. btw