Tuintegel 60Plus Soft comfort Violetto 40 x 80 x 4 cm

Productnummer: EX1001130   |   Moderne terrastegel in handig formaat   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 38,06 per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel 60Plus Soft comfort Violetto 40 x 80 x 4 cm

  • Zijdezachte afwerking
  • Onderhoudsvriendelijk en duurzaam
  • Geborsteld & geïmpregneerd
  • Veel kleuren en formaten beschikbaar
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet geschikt voor aftrillen

Tuintegel 60Plus Soft comfort Violetto 40 x 80 x 4 cm

De Violetto soft comfort terrastegel in maat 40 x 80 x 4 cm van Excluton is nu te koop bij ons in de webshop. De soft comfort Violetto tuintegel is de lichtste steen in de serie van soft comfort welke een samenspel is van de kleuren lichtbruin en beige met hier en daar grijze accenten. Deze tegel is die extra toevoeging voor uw tuin waar u naar op zoek bent. De afmeting is 40 x 80 x 4 cm wat neer komt op 0,32 m2. Deze terrastegels van Excluton zijn niet geschikt voor de oprit maar wel voor bijvoorbeeld een dakterras of gewoon terras.

Veredeling Behandeling

Deze mooie terrastegels zijn geborsteld en geïmpregneerd en dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Door deze zogenoemde veredeling behandeling voelen de tegels erg zacht aan. Dit maakt ze erg prettig beloopbaar, ook op blote voeten, en voor kinderen is dit een zeer geschikte tegel om op te spelen. Daarnaast worden door deze behandeling met speciale koolstofborstels de poriën van de tegel afgedicht. Hierdoor kunnen vocht en vuil amper de tegel intrekken. Dit effect wordt nog eens versterkt door de impregnatielaag. Dit maakt de tegels mos- en algwerend en ook kalkuitbloei maakt geen kans. 

Leg uw eigen terras

Zoals eerder benoemd is de 60Plus Soft comfort 40 x 80 x 4 cm Violetto door zijn relatieve lage gewicht makkelijk te hanteren en dus ook makkelijk zelf te leggen. Voor een uitgebreide uitleg en handige tips verwijzen wij u graag naar de bovenstaande video of onze blog. Hier vindt u ook alle extra benodigdheden voor uw project.

Is dit niet de tegel die u zoekt? De Excluton 60Plus lijn biedt een ruim assortiment met verschillende kleuren en formaten. Liever een andere tegel? Gadero heeft een breed assortiment terrastegels van beton, keramiek en natuursteen


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Comfort Violetto 40x80x4cm als looppad Tuintegel 60Plus Soft comfort Violetto 40 x 80 x 4 cm   |   Moderne terrastegel in handig formaat   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 38,06 per m2 incl. btw