Logo Gadero
service

Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 200 cm voor stapelschutting 200 cm

Productnummer
DV16006-68-68-2000
Voor Elephant Modular 180 x 200 cm schutting
aluminiumpalen_composiet_7_2
aluminiumpalen_composiet_8_2
aluminiumpalen_composiet_9_2
aluminiumpalen_composiet_10_2
aluminiumpalen_composiet_11_2
aluminiumpalen_composiet_12_2

62,95

per stuk
1 tot 2 weken
Details
Lengte
200 cm
Breedte
6,8 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Minimale afname van 4 stuks

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Product type
Zelfbouw tuinschermen
Materiaal
Aluminium
Kleur
Aluminium kleur
Lengte
200 cm
Dikte
6,8 cm
Breedte
6,8 cm
Afmetingen
6.8 x 6.8 x 200 cm

Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 200 cm voor stapelschutting 200 cm

Deze aluminium paal uit de Elephant Modular lijn is speciaal voor het Elephant Modular composiet aluminium zelfbouw schutting systeem van 180 x 200 cm. De aluminium schuttingpaal is 6.8 cm dik en 200 cm lang. Deze schuttingpaal kunt u of in de grond plaatsen en stevig vastmaken met een zak betonmix of op een paalhouder schuiven (zie tips). De zak betonmix of paalhouder wordt er niet standaard bijgeleverd (zie bijbehorende producten).

De aluminium schuttingpaal is te gebruiken als hoekpaal, tussenpaal en t-paal. De Elephant Modular paal wordt geleverd met 2 afdekstrips en paalkap.

Met de modulaire zelfbouwschutting systemen uit de Elephant Modular lijn bouwt u eenvoudig en snel een tuinscherm bij uw terras of als erfafcheiding. De schutting wordt opgebouwd uit losse onderdelen. Waardoor u deze eenvoudig in hoogte en breedte kunt aanpassen. Zo heeft u al gauw een unieke schutting.

Tips

Zodra u een gat in de grond heeft gemaakt, kunt u hier de schuttingpaal in plaatsen. Vervolgens voegt u aan het gat de betonmix toe en houdt u de paal rechtop. Zodra de paal recht staat, moet er water worden toegevoegd aan de betonmix. De paal zou u ongeveer 30 minuten rechtop vast moeten houden totdat het beton hard wordt. Hiernaast kunt u de schuttingpaal gemakkelijk op de voetsteun schuiven, nadat u de voetsteun stevig aan een harde ondergrond heeft toegevoegd.

Een zeer fraaie toevoeging aan uw composiet zelfbouwschutting is het speciale LED verlichting voor de Elephant Modular lijn. De LED verlichting loopt op zonne-energie.

Daarnaast kunt u eenvoudig gevel-verlichting op uw scherm monteren. Via de holle kamers van de composiet lamellen kunt u de kabels eenvoudig werken. Ook het binnenwerk van de aluminium schuttingpaal is ideaal voor het verwerken van de kabels van uw gevel verlichtings-armatuur.

Bijbehorend bij dit product

Alternatieven voor dit product