Resysta vlonderplank Donker Bruin 2.0 x 14 cm Groef/Glad voor Clips

TUV Gekeurd

Productnummer: SA46019-20-140   |   | Uiterst duurzaam Resysta | 100% recyclebaar

Vanaf € 26,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Resysta vlonderplank Donker Bruin 2.0 x 14 cm Groef/Glad Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
300 cm x 14 cm x 2 cm
14 cm
2 cm
€ 26,95 per stuk
397 cm x 14 cm x 2 cm
14 cm
2 cm
€ 35,95 per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Resysta vlonderplank Donker Bruin 2.0 x 14 cm Groef/Glad voor Clips

  • Zeer duurzaam Resysta materiaal
  • Uitstekend geschikt rondom de zee
  • Kleurvaste terrasplank
  • Gemaakt van verantwoord materiaal, zonder hout

  Resysta vlonderplank Donker Bruin 2.0 x 14 cm Groef/Glad voor Clips

  Woont u aan zee en bent u op zoek naar geschikte vlonderplanken? Dan zijn deze innovatieve 2.0 x 14 cm Resysta planken een uitstekende optie. Deze terrasplanken van rijstvlies hulzen zijn namelijk bestand tegen zoutwater. Daarnaast bevestigd u deze donkerbruine Resysta planken met blinde bevestiging clips. Zo maakt u met deze planken gegarandeerd een prachtig en duurzaam terras zonder zichtbare schroeven. De clips zorgen voor nagenoeg geen tussenruimte, wat uw vlonder nog strakker maakt. Deze Resysta vlonderplanken hebben een groef en gladde zijde.

  Duurzame Resysta terrasplanken

  Resysta planken zijn gemaakt van 60% rijstvlies, 22% zout en 18% mineraalolie. Dankzij deze samenstelling zijn de vlonderplanken zeer milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en verantwoord. Er zijn namelijk geen bomen gekapt om deze planken te maken. Bovendien is het Resysta een antislip klasse C product. De eigenschappen zorgen er dus voor dat deze luxe planken zeer veilig zijn doordat regen, sneeuw, zout water en zon geen vat krijgt. Ideaal dus voor als u aan zee woont of een vlonder wilt plaatsen. Resysta trekt niet krom, breekt niet, rot niet, splintert niet en is onderhoudsvriendelijk. Deze planken worden geleverd met 15 jaar garantie.

  Deze vlonderplanken van Resysta zijn enkelzijdig geprofileerd en hebben een sponning aan de zijkant voor bevestiging met clips. Het materiaal bevat geen hout, maar heeft wel het uiterlijk ervan, dus geen plastic uitstraling.

  Bevestigen vlonderplanken Resysta

  Bent u van plan om een grote vlonder met kops doorleggen, aan te leggen? Houdt er dan rekening mee dat de planken een klein beetje kunnen gaan werken in de lengterichting. Dit is minimaal maar het is wel noodzakelijk om op 1.5 mm per meter tussenruimte aan te houden. U bevestigd deze Resysta planken zeer eenvoudig met clips.

  Ons advies is om de onbehandelde donkerbruine vlonderplanken te behandelen met een beschermende lak of in de kleur bruin te beitsen. Dit zorgt ervoor dat de planken beter beschermd zijn tegen vochtvlekken. Daarnaast adviseren wij om uw vlonder eens in de 2 weken schoon te vegen met een bezem.

  Heeft u liever budget holkamer composiet of massief WPC profielen? Bekijk ons uitgebreide assortiment aan composiet vlonderplanken voor de alternatieven.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Vlonderplank Resysta Donkerbruin Groef / Glad voor Clips Resysta vlonderplank Donker Bruin 2.0 x 14 cm Groef/Glad voor Clips TUV Gekeurd   |   | Uiterst duurzaam Resysta | 100% recyclebaar Op voorraad
  Vanaf € 26,95 per stuk incl. btw