Prieel Oslo 2 Karibu 451 x 392 x 315 cm Geïmpregneerd hout

Productnummer: KA12028 Geïmpregneerd onder keteldruk   |   11,5 x 11,5 cm palen   |   Uit te breiden met vloerpakket en leuningen rondom

€ 1.419,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Afdekkap
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.419,95 Standaardproduct Prieel Oslo 2 Karibu 451 x 392 x 315 cm Geïmpregneerd hout
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prieel Oslo 2 Karibu 451 x 392 x 315 cm Geïmpregneerd hout

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Eenvoudig uit te breiden met diverse opties
  • Onder hoge druk geimpregneerd

Prieel Oslo 2 Karibu 451 x 392 x 315 cm Geïmpregneerd hout

Prieel Oslo 2 is een royale houten overkapping 4x4 meter uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Deze fraaie 6-hoekige terrasoverkapping / prieel heeft een hoogte van 315 cm, een breedte van 451 cm en een diepte van 392 cm. Het paviljoen is opgebouwd uit 6 brede palen van 11,5 x 11,5 cm van massief hout, die onder keteldruk geïmpregneerd zijn.

Deze vorm van impregneren is een effectief voor de bescherming en verduurzaming van het hout. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout. Zo kunnen de zouten later niet worden uitgespoeld, wat leidt tot een langere bescherming van het hout en belast bovendien het mileu niet. Door preventieve bescherming tegen insecten, houtzwam en rot, evenals tegen blauwvorming en schimmel en houdt het lang zijn stabiliteit.

Constructie

Om Pavillon Oslo 2 van Karibu stevig te verankeren in de grond raden wij u aan om gebruik te maken van betonpoeren of de daarvoor speciale 12 x 12 H-Paalankers van Karibu. Deze H-paalanker 12 x 12 x 80 cm zijn van Thermisch verzinkt staal en uitermate geschikt voor carports en grotere prieelen van Karibu. Voor Prieel Oslo 2 van Karibu heeft u 6 stuks H-Paalkaners nodig. Kijk hiervoor bij de bijbehorende producten om deze mee te bestellen.

Houten vloerpakket en leuningingen

6-hoekige houten prieel Oslo 2 van Karibu is uit te breiden met een houten vloerpakket en leuning rondom. Kijk ook hiervoor bij de extra opties (meerprijs) wanneer u dit wenst te bestellen. Zowel het vloerpakket als de leuning rondom geven Prieel Oslo 2 een extra fraai karakter. 

Dak(bedekking)

Prieel Oslo 2 wordt standaard geleverd met een 18 mm OSB dakplaten met bitumen dakbedekking als eerste deklaag. Oslo 2 bestellen met dakshingles (sterk aanbevolen)? Kijk bij de extra opties voor het bestellen van verschillende soorten dakshingles (meerprijs). Bestel ook als extra opties de 6 hoekige afdekkap, inclusief messing bol voor de afwerking van de punt van het dak van dit Prieel.

Levering

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Oslo 2 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 4x4


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prieel Oslo 2 Karibu met Dakshingles Recht Groen (extra optie) Prieel Oslo 2 Karibu 451 x 392 x 315 cm Geïmpregneerd hout Geïmpregneerd onder keteldruk   |   11,5 x 11,5 cm palen   |   Uit te breiden met vloerpakket en leuningen rondom Op voorraad
€ 1.419,95 per stuk incl. btw