Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding

Productnummer: DE13229 Hoogteverstelling plaat los bij te bestellen   |   Geschikt voor 12x12 en 15x15 cm palen

€ 15,25 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 40 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding

  • Kant-en-Klaar en Zeer betaalbaar
  • Mooi glad beton
  • Keuze uit RVS of verzinkt stelplaatje bijbestellen
  • Prefab betonpoer
  • Stelplaatje alleen voor staanders vanaf 12x12 cm geschikt

Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding

Zoekt u een goedkope betonpoer? Deze wit grijze prefab betonpoer is van glad beton en wordt geleverd (let op) exclusief in hoogte te verstellen plaatje en draadeind van verzinkt staal. Hoogteverstelling kunt u los bijbestellen. 

Deze betonvoet loopt taps toe (boven 15 x 15 cm onder 18 x 18 cm) en en is ideaal voor het funderen van uw overkapping houten veranda. Gebruik deze betonvoet bij het plaatsen van lariks douglas staanders of geïmpregneerde palen van bijvoorbeeld 11.5 x 11.5 cm, 12 x 12 cm, 14 x 14 cm of 15 x 15 cm. Zet deze wit grijze betonnen voet in een zak snelcement en/of op een ingegraven stoeptegel. De prijs van de betonpoer is inclusief wegwerppallet, zodat uw poeren goed verpakt bij u aankomen.

De betonpoeren hebben afgeschuinde vellingkantjes en zijn volledig verdicht, dus geen ruwe open structuur. 

Betonpoer plaatsen

Let op! Plaats de palen 100% haaks voor een stevig constructie. Het bijpassende plaatje van verzinkt staal of RVS (los bij te bestellen) heeft een afmeting van 10 x 10 cm groot en beschikt over een schroefgat van 1.5 cm geschikt voor een m16 draadeind van 7.8 cm die tevens wordt meegeleverd. Het hoogteverstellings plaatje beschikt tevens over 4 gaten in de hoeken met een grote van 1 cm. Deze complete betonpoer set is de perfecte oplossing en is vele malen beter geschikt dan bijvoorbeeld een ijzeren paalvoet. Zorg altijd voor schuine schoren in uw houtbouw project. Omdat het plaatje 100 x 100 mm is adviseren we staanders van minimaal 11.5 cm dikte te kiezen en maximaal 15 cm dikte palen.

Profiteer nu van deze lage prijs A-kwaliteit betonpoer! Bestel samen met deze betonvoet uw lariks douglas bouwhout.

Bouten meebestellen bij uw betonpoer

Vergeet niet 4 stuks houtdraadbouten of 4 flenskopschroeven met Torx kop mee te bestellen. Hiermee maakt u het plaatje vast aan uw staander. Kies de lengte 8 cm en boor deze voor met een 3.5 mm boortje, zodat de bout of schroef niet te ruim zit!

Ook uw hout meebestellen

WIj hebben honderden soort constructiehout te koop om zelf uw overkapping op maat te bouwen. Kies uit Lariks Douglas balken, staanders en planken of ga voor het vergelijkbare Red Class wood. Tevens kunt u kiezen uit prefab overkappingen, dit zijn kant en klare bouwpakketten. Veel klanten kiezen voor staanders van 14x14 cm groot en plaatsen deze op hun betonpoer.

Stevige basis

Om er voor te zorgen dat deze betonpoer van 50 cm hoog niet kan zakken besteld u snelcement. Schakel bij ingewikkelde en zwarte houtbouw projecten experts in voor berekeningen van maximaal draaggewicht. Met name bij overkappingen en schuren met puntdaken en dakpannen kan het gewicht fors oplopen. U kunt een verzinkt of RVS stelplaatje (hoogteverstelling) los bijbestellen. Verzinkt is sterker dan RVS maar kan licht oxideren. Bestel nu uw betonnen paalfundering samen met uw bouwhout bij de grootste houthandel van de Benelux. Voor zware overkappingen adviseren we onze XL poeren. 

Deze betonpoer is ook voorradig in de vestiging Breukelen en daar diect af te halen. Let op, voor heel veel producten is dit niet het geval. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding Betonpoer Wit Grijs afgeschuind 18 x 15 x 50 cm Aanbieding Hoogteverstelling plaat los bij te bestellen   |   Geschikt voor 12x12 en 15x15 cm palen Op voorraad
€ 15,25 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt