Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Geïmpregneerde picknicktafel

Deze geimpregneerde picknicktafels van grenen en vuren hout zijn aantrekkelijke prijs. Wij hebben mooie glad geschaafde en keteldruk geimpregneerde picknicktafels voor 4, 6 en 8 personen. Wij hebben houten picknicktafels te koop met extra dikke tafelbladen voor extra stevigheid en een lange levensduur. Wij bezorgen deze goedkope picknicktafels in heel Nederland en Belgisch Vlaanderen snel bij u thuis of op het werk. Wij leveren deze houten picknicktafels bovendien onder voordelige Thuiswinkel Servicegaranties binnen enkele werkdagen. Wij raden onze populaire 180 x 70 cm picknicktafel met inklapbare banken aan.

Ontdek op deze pagina ook geimpregneerde kinderpicknicktafels en de populaire picknicktafels met opklapbare banken. U vindt deze geimpregneerde picknicktafels niet mooi genoeg? Bekijk dan ook onze luxe picknicktafels van Larix Douglas hout en fraai grijs <a data-cke-saved-href="steigerhout. Eventueel leveren wij ook in het hogere segment picknick tafels van duurzaam en geschaafd hardhout

Overweeg ook onze inklapbare picknicktafels, hierbij kunnen de banken worden opgeklapt. Wel zo handig. Zo heeft u altijd een droge zitbank. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode