Prieel Grande 490 x 290 cm Geïmpregneerd - Populaire Tuindeco overkapping

EUTR

Productnummer: DE12004   |   Geïmpregneerd Grenen   |   Uit te breiden met diverse opties

65 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.162,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Dakbedekking Puntdak
Beton
Paalpunten
Paalhouders
Extra Achter- en zijwanden
Afdekkap
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Samenstelling Sluiten
  • € 1.162,95 Standaardproduct Prieel Grande 490 x 290 cm Geïmpregneerd - Populaire Tuindeco overkapping
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prieel Grande 490 x 290 cm Geïmpregneerd - Populaire Tuindeco overkapping

  • Aantrekkelijke prijs
  • Geïmpregneerd Grenen Hout
  • Inclusief Bevestigingsmateriaal

Prieel Grande 490 x 290 cm Geïmpregneerd - Populaire Tuindeco overkapping

Op zoek naar een ca. 5 x 3 meter geimpregneerde houten prieel voor in uw tuin? Dit moderne onder hogedruk geïmpregneerde houten prieel Grande, of ook wel rechthoekige overkapping genoemd, is van zijde tot zijde maar liefst 490 cm breed en 290 cm diep. Dit tuinprieel van A-merk Tuindeco behoort tot onze hardlopers vanwege de lage prijs en fraaie uitstraling. Door de enorme grootte is deze houten overkapping met name geschikt om een mooie zithoek of loungeplek te creëren achter in uw tuin.

U kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de schaduw in de warme zomer. Tevens is het grenen hout geïmpregneerd en daardoor goed bestand tegen de weerselementen.

Deze keteldruk geïmpregneerde houten prieel Grande heeft een opppervlakte van 490 x 290 cm. De extra dikke houten staanders zijn stevig met een dikte van 11.5 x 11.5 cm. De robuuste schoren helpen de staanders om het dak te ondersteunen. Via de extra opties vindt u diverse opties voor het fixeren van de staanders, waaronder paalhouders 12,1 x 12,1 cm ofwel verstelbare instortankers + PVC buis. Vergeet bij de instortankers niet om sneldrogend beton mee te bestellen, ook te vinden bij de extra opties.

Ook kunt u deze prieel bouwen op een houten vlonder, kies dan bij voorkeur voor onze sterke hardhouten vlonderplanken van Bankirai, Ipé of Garapa hardhout. Wist u dat het grote voordeel van een overkapping is dat u in de zomer uw tuinkussens onder uw tuinprieel kan laten liggen!

Dakbedekking

Het dak van de overkapping Grande heeft een doorloophoogte van ca. 2 meter, waardoor u uw hoofd niet snel zult stoten. De nokhoogte van dit prieel Grande is ca. 290 cm. Deze populaire tuinprieel wordt geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs kunt u kiezen voor verschillende typen Dakshingles waaronder Recht, Hexagonaal of Beverstaart in kleuren zoals zwart, rood, groen.

Bij Gadero vindt u ook boeiplanken en afdekkappen om het dak van uw overkapping mooi af te werken. Bestel 1.6 cm dikte x 14 cm brede boeidelen bij voor een fraaie dakafwerking en voor montage van dakgoten. 

U kunt bij dit product ook direct een complete dakgootset bestellen van 100 (kunststof antraciet) of 125 mm (verzinkt). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van deze complete dakgootset voor het afvoeren van hemelwater van het dak. Om de dakgootset te monteren heeft u wel een boeiplank nodig.

Wanden

Voeg wanden toe aan uw prieel! Voeg nu 1, 2 of 3 wanden toe aan Prieel Grande! Selecteer bij extra opties een extra wand voor Prieel Grande en maak uw prieel gesloten. Een extra wand zorgt voor meer privacy en beschutting tegen weer en wind. U kunt kiezen tussen Lariks Potdekselplanken of Vurenhouten Rabat.

Vloer

U kunt naar eigen smaak een hardhouten of geïmpregneerd houten vloer van minimaal 28 mm dikte van vlonderplanken toevoegen. Bevestig deze op 4,5 x 70 cm balken met onze 4 x 50 mm torx schroeven.

Buiten genieten, binnen handbereik. Bestel alles van kleine Tuindeco artikelen tot complete overkapping bij uw Nummer 1 houthandel.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 5x3


Vragen & antwoorden over dit product

Is de dakbedekking reeds op maat of moet dat zelf gedaan worden? Alsook wilde ik graag weten of alle bevestigingsmaterialen (schroeven e.d.) zijn meegeleverd. Klopt het dat ik 2 Afdekkapen moet mee bestellen voor de afwerking?

Dakbedekking bestaat standaard uit Dakshingles Recht zwart. Alle bevestigingsmaterialen zitten er bij. U kunt er inderdaad voor kiezen om ook twee afdekkappen met messingbol erbij bestellen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Prieel Grande Prieel Grande 490 x 290 cm Geïmpregneerd - Populaire Tuindeco overkapping EUTR   |   Geïmpregneerd Grenen   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.162,95 per stuk incl. btw