Logo Gadero
service

Prieel Superieur 594 x 340 cm Geimpregneerd

Productnummer
DE12003
Prieel Rechthoek Geïmpregneerd
Uit te breiden met diverse opties
prieel_superieur_1
prieel_dakbedekking_1
prieel_buiten_1
prieel_superieur_tuindeco
prieel_superieur_hout_2
prieel_superieur_bouw
prieel_van_hout_2
prieel_superieur
details_prieel_superieur
Per stuk,vanaf

1.529,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
340 cm
Breedte
594 cm
Hoogte
310 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Geïmpregneerd Grenen

  • Inclusief Bevestigingsmateriaal

  • Doorloophoogte ca. 214 cm

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Groen
Breedte
594 cm
Diepte
340 cm
Hoogte
310 cm

Prieel Superieur 594 x 340 cm Geimpregneerd

Wilt u goedkoop een complete overkapping 6x3 meter bestellen voor in uw tuin? Dit moderne Prieel Superieur is van zijde tot zijde maar liefst 594 cm breed en 340 cm diep en daarmee geschikt voor een ruime tuin. De oversteek is circa 37 cm rondom. Door de enorme grootte is deze overkapping met name geschikt om een mooie zithoek of loungeplek te creeren in uw tuin. Dit tuinprieel bestaat uit 6 geïmpregneerde Grenen staanders van 11.5 x 11.5 cm met schoren ter versteviging.

U kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de schaduw in de warme zomer. Het gepunte dak is geïmpregneerd en daardoor goed bestand tegen de weerselementen.

De doorloophoogte van deze prieel Superieur van Tuindeco is 214 cm waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om uw hoofd te stoten. De naaldhouten constructie is erg stevig en wordt geleverd met 6 palen van 11.5 x 11.5 cm, ondersteund door schoren, om de integriteit van de overkapping te kunnen waarborgen. Dit product wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

Wij adviseren om de staanders te fixeren in de grond middels bijvoorbeeld Instortankers + PVC buis voor bekisting van beton. Vergeet daarbij niet of sneldrogend beton mee te bestellen.

Verder kijken: overkapping ca 6x3 meter blokhut ca 6x3 meter

Dakbedekking

Houten Prieel Superieur wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tegen een meerprijs rechte dakshingles in verschillende kleuren waaronder zwart, rood, groen, bruin of blauw meebestellen. Tevens kunt u andere varianten Dakshingles bestellen waaronder Hexagonaal en Beverstaart in de kleuren zwart, rood en groen. Het dak heeft een nokhoogte van 310 cm. Het dak is gemaakt van dakplanken, veel mooier en luxer qua uistraling dan platen.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bijbestellen van een kunststof dakgootset 65 of 100 mm in de kleur antraciet of een dakgootset van 125 mm in verzinkt.

Voor een fraaie afwerking van het dak adviseren wij een boeiplank te monteren. Ook bij het eventueel plaatsen van een dakgoot heeft u een boeiplank nodig.

Daarnaast kunt u het dak verder afwerken met een rechthoekige afddekkap met messing bol.

Wanden

Voeg wanden toe aan uw prieel! Voeg nu 1, 2 of 3 wanden toe aan Prieel Grande! Selecteer bij extra opties een extra wand voor Prieel Superieur en maak uw prieel gesloten. Een extra wand zorgt voor meer privacy en beschutting tegen weer en wind. U kunt kiezen tussen Lariks Potdekselplanken of Vurenhouten Rabat.

Vloer

U kunt naar eigen smaak een hardhouten of geïmpregneerd houten vloer van vlonderplanken toevoegen. Bevestig deze op 4,5 x 70 cm balken met onze 4 x 50 mm torx schroeven.

U wilt een mooi tuinprieel? Bestel deze overkapping prieel Superieur nu voor de beste prijs en beste voorwaarden bij Gadero.nl. Wij zijn superieur in snel leveren en het verlenen van service. Wij bezorgen bovendien overal in de Nederland en België, van Almere tot Antwerpen.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 5x3, Overkapping 6x3