Stapelblokken Rock Walling leisteen motief Marrone per 1,3 m2

Productnummer: EX70201-Marrone Gemakkelijk te stapelen, maak eenvoudig een verhoogde border

€ 64,00 Per 1,3m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Rock Walling leisteen motief Marrone per 1,3 m2

  • Speelse uitstraling door meerdere lengten stenen
  • Prachtig leisteen motief
  • Geschikt voor border, vijverrand, muurtje of plantenbak
  • A-kwaliteit Excluton stapelblokken

Stapelblokken Rock Walling leisteen motief Marrone per 1,3 m2

Met deze betonnen Excluton Rock Walling muurelementen in de kleur Marrone bouwt u eenvoudig een verhoogde border in uw tuin. Een laag bestaat uit drie verschillende formaten muurblokken die u naar eigen inzicht kunt mengen tot een geheel eigen resultaat. Een laag van 1,3m2 rock walling marrone blokken bestaat uit elementen van drie verschillende lengtes van 31,5, 41,5 en 51 cm. Op deze laag zitten 24 blokken, bestaande uit 8 stuks van 12x13x31 cm, 8 stuks 12x13x41 cm en 8 stuks 12x13x51 cm. 

Geeft uw tuin een warme uitstraling

Met deze Excluton stapelblokken van beton geeft u uw tuin diepte en een warme uitstraling. De muurelementen hebben strakke afgewerkte randen terwijl het zicht vlak een lichte structuur heeft. De elementen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een muur, vijverrand, verhoging plantenbak of als borderrand. De betonnen muurelementen zijn bestendig tegen vorst en geschikt voor een allerlei toepassingen. Wij adviseren deze stapelelementen met steenlijm aanelkaar te monteren.

Tips voor het plaatsen

Een fundering is nodig wanneer u een muur bouwt van muurelementen die hoger wordt dan 50 cm. Deze fundering dient 2 á 3 keer breder te zijn dan het element. De diepte van de fundering zal minimaal 60 cm diep moeten zijn en de ondergrond moet goed aangestamt worden. Gebruik eventueel cement door uw zandbed.

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
stapelblokken marrone Stapelblokken Rock Walling leisteen motief Marrone per 1,3 m2 Gemakkelijk te stapelen, maak eenvoudig een verhoogde border Op voorraad
€ 64,00 Per 1,3m2 incl. btw