Mega grote Kunstkerstboom Giant tree

Zoekt u nog een grote kunstkerstboom van 6 meter voor uw kantoor, van 8 meter voor uw bedrijfspand of van 10 meter voor uw school? Dan kunt u eigenlijk niet om de Giant Tree heen. Deze grote kunstkerstbomen vindt u bij Gadero al vanaf 3 meter hoog. De hoogste variant die we aanbieden is zelfs 12 meter hoog! Zo is er altijd de juiste kunstkerstboom voor uw bedrijf te vinden. Giant Tree’s hebben bovendien als voordeel dat ze eenvoudig op te zetten zijn, een zeer realistisch uiterlijk hebben en ook aangeboden worden inclusief verlichting. Met kerst bezorgen we deze enorme kunststof kerstbomen bovendien extra snel! 

Kunstkerstboom groot

Deze grote kunstkerstbomen vindt u in twee uitvoeringen bij Gadero: PVC en PE/PVC. De PVC variant is voordeliger, maar ziet er iets minder realistisch uit. Dat is namelijk het voordeel van een PE/PVC boom. Door de toevoeging van PE lijken deze kunstkerstbomen veel op de echte versie, maar door PE en PVC te combineren blijven ze betaalbaar. Deze grote kunstkerstbomen kunt u aanschaffen met of zonder verlichting. Als u ervoor kiest om ze zonder verlichting aan te schaffen, bestel dan gelijk uw kerstverlichting mee. Ook biedt Gadero kerstversiering om uw kantoor gelijk in de sfeer te brengen. Twijfelt u nog over de keuze voor het materiaal van uw kunstkerstboom? Lees dan ook onze blog welke kunstkerstboom kopen?

Ziet u op tegen het plaatsen van uw Giant Tree? In de onderstaande video leggen we uit hoe u dit doet, zodat u zelf ziet hoe makkelijk het is!

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode