Logo Gadero
inspiratieservice

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 Gadero - 400 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21001-4Z
Glad Geschaafd Douglas
Geheel Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_klassiek_type_4_zwarte_wanden
buitenverblijf_douglas_klassiek_400x300_plattegrond_basis
douglas_zwaluwstaartverbinding_buitenverblijf_klassiek_gadero_2
Per stuk,vanaf

3.360,50

incl. BTW

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
298 cm
Breedte
389 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Steellookraam
3.360,50incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Basis constructie met zwaluwstaartverbinding

 • Zwarte wanden bestaande dubbel zwart gecoate Zweeds rabat

 • Populaire 4 x 3 meter overkapping

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Douglas
Kleur
Zwart
Breedte
389 cm
Diepte
298 cm
Hoogte
248 cm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 Gadero - 400 x 300 cm - Zwarte Wanden

Overkapping kopen van ca. 4 x 3 meter van glad geschaafd Lariks Douglas en moderne zwarte wanden? Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 Gadero wordt geleverd met een basis model overkapping van ca. 389 x 298 cm en wandenpakket (inclusief regelpakket) bestaande uit dubbel zwart gecoat Zweeds rabatplanken voor een dichte achterwand, dichte zijwand en half dichte zijwand. Kortom, met deze luxe buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 van Gadero haalt u een overkapping in huis met geheel dichte zwarte wanden, zodat u heerlijk beschut tot in de late uurtjes van het buitenleven kunt genieten.

Specificaties Buitenverblijf Klassiek Gadero

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 400 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagt ca. 298 cm, de breedte bedraagt ca. 398 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Aan de voorkant van de overkapping bevindt zich geen staander in het midden tussen de buitenstaanders, waardoor u maximaal gebruik kunt maken van de doorgangsbreedte van ca. 370 cm.

Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels zwaluwstaartverbindingen.

De basiscontructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Douglas geschaafde ringbalk (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde gordingen (4,5 x 14 cm) afgeschuind

 • Douglas geschaafde schoren (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde boeiboorden (2,8 x 19 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 wordt naast een basis model overkapping van ca. 4 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd zwart wandenpakket (enkelwandig) en een extra 14 x 14 cm douglas staander voor de korte / halve wand van ca. 83 cm. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van achterwand en zijwanden. De zwarte wanden bestaan uit dubbel zwart gecoat Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 met zwarte wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 400 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 6 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de zwarte wanden van deze Buitenverblijf Klassiek Type 4 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.

Bijbehorend bij dit product