Logo Gadero
service

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 Gadero - 300 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21000-2Z
Glad Geschaafd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_2_zwart
buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_3_plattegrond_basis_model_1
douglas_zwaluwstaartverbinding_buitenverblijf_klassiek_gadero_6
Per stuk,vanaf

2.556,75

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
253 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
2.556,75incl. BTW
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Basis constructie met zwaluwstaartverbinding

 • Moderne Steellookraam (optioneel)

 • Populair 3 x 3 meter overkapping

 • Langere levertijd met optie steellookraam

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
300 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
253 cm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 Gadero - 300 x 300 cm - Zwarte Wanden

Luxe overkapping van ca. 3 x 3 meter kopen voor bijvoorbeeld in de hoek van uw tuin? Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 van Gadero is ca. 300 x 300 cm en wordt geleverd met shutter vast en achterwand. Tegen meerprijs wordt geleverd deze geleverd met zwart gecoate trendy steellookraam. Deze luxe Douglas Buitenverblijf type 2 van Gadero wordt met een basis overkapping van geschaafd Lariks Douglas geleverd met een slimme constructie op basis van zwaluwstaart. De combinatie van de basis conctructie van deze kleine overkapping van Douglas en luxe en trendy zwarte wanden zorgen voor een modern karakter. Door de dichte achterwand, optionele brede zwarte steellookraam en vaste zwarte shutter in de zijwanden van deze 3 x 3 meter overkapping Klassiek van Gadero zit u heerlijk beschut zit, maar zorgen tevens voor veel lichtinval en een fraai open uitzicht op uw tuin.

Modern Steellookraam tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookraam. Als u het moderne zwart gespoten steellookraam wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: het steellookraam heeft een levertijd van 2/3 weken.

Specificaties Buitenverblijf Klassiek Gadero

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 300 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 306 cm, de breedte bedraagd ca. 306 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels zwaluwstaartverbindingen.

De basiscontructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Douglas geschaafde ringbalk (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde gordingen (4,5 x 14 cm) afgeschuind

 • Douglas geschaafde schoren (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde boeiboorden (2,8 x 19 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 3 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd douglas zwart wandenpakket (enkelwandig) voor de achterwand, extra 14 x 14 cm douglas staander, steellookraam (2483 x 2203 mm) en shutter vast zwart gespoten (865 x 2200 mm). Het optionele zwarte steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders.

De zwarte achterwand worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van achterwand. De wand bestaat uit dubbelzijdig zwarte gespoten Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 2 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 300 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 5 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van deze Buitenverblijf Klassiek Type 2 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.

Bijbehorend bij dit product