Blokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Onbehandeld vuren

Productnummer: DE11205 Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Inclusief dakshingles recht zwart

€ 1868,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Wanden
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Ramen
Ramen
Afdekkap
Afdekkap
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
SamenstellingSluiten
  • € 1868,95StandaardproductBlokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Onbehandeld vuren
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Onbehandeld vuren

  • Inclusief dakshingles recht
  • Ramen zijn te openen
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Onbehandeld vuren

Actie blokhut 5x3 meter Kennet nu met enkel glas en 27m2 dakshingles recht geleverd! Op zoek naar een houten blokhut met overkapping en fraai exclusief dak? Blokhut Kennet van 5 x 3 meter beschikt over een berging en overkapping en biedt hierdoor vele mogelijkheden voor uw tuin. Gebruik de fraaie berging met deuren en ramen voor het opslaan van o.a. tuingereedschap en tuinmeubelen. De fraaie overkapping van is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor een kleine luxe loungset of tuinbank. Houten blokhut Kennet is gemaakt van onbehandeld vuren hout met een dikte van 28mm (wanddikte). Blokhut Kennet wordt standaard geleverd inclusief ramen met echt glas en deuren. Blokhut Kennet valt onder de 5x3 meter modellen, een veel verkochte maat voor wie een blokhut met aanbouw zoekt.

Afmetingen

De breedte van deze populaire blokhut is 500 cm (250 + 250 cm) en de diepte is 300 cm. De hoogte van blokhut Kennet met overkapping is 303 cm en de nokhoogte is 271 cm. De funderingsmaat is 480 x 280 cm. De dubbele deur is 120 x 188 cm inclusief kozijn. De ramen zijn 77 x 112 cm en zijn te openen. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik. 

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Kennet kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Kennet. Deze Starterset / staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Kennet laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Kennet in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Kennet. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Kennet wordt standaard geleverd met 27 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. 

Inclusief

Deze blokhut wordt geleverd met een bouwtekening. Ook het hang- en sluitwerk hoort hierbij. De ramen en deuren hebben vaste roedes. Blokhut Kennet wordt geleverd met 27 m2 zwarte dakshingles (recht). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin. Deze blokhut Kennet met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Extra zijwanden

Extra zij- en/of achterwanden? Wilt u graag extra zij- en/of achterwanden toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zij- en of achterwand. De zij- en achterwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De achterwand wordt dubbelzijdig middels u-lijst gemonteerd. De zijwand wordt eveneens middels dubbele u-lijst gemonteerd.

Er zijn vele extra opties om deze vuren blokhut Kennet uit te breiden naar eigen wens. Denk hierbij aan een ventilatierooster, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, afdekkap, aluminium daktrim, dakgootset, een extra wandlaag of zelf beitsen van uw blokhut. 

Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een vloer naar eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit trendy abbeystones in wildverband in de kleur grijs of zwart. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels. Tot slot bieden wij een ruime collectie loungesets en houten tuinmeubelen voor onder de luifel van de overkapping.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Kennet SfeerBlokhut Kennet met overkapping 250 + 250 x 300 Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Inclusief dakshingles recht zwart Ruim op voorraad
€ 1868,95 per stuk incl. btw