Logo Gadero
service

Blokhut Aanbouw 160 x 300 x 188 cm Wanddikte 45mm

Productnummer
DE112078
Creëert extra bergruimte naast uw blokhut
blokhutaanbouwonbehandeld
blokhutaanbouwbovenkant
blokhutaanbouwbehandeld
blokhutaanbouwachterzijde
blokhutaanbouwbovenzijde
info_blokhut_aanbouw_40mm
afmetingen_blokhut_aanbouw_40mm
Per stuk,vanaf

1.129,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
300 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
188 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Reactie binnen 2 uur

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Kan gespiegeld opgebouwd worden

  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening

  • 40 mm dikke blokhutprofielen

  • Handige aanbouw

Specificaties

Gewicht
326 kg
Wanddikte
45 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
160 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
188 cm

Blokhut Aanbouw 160 x 300 x 188 cm Wanddikte 45mm

Mist u nog wat extra ruimte in uw blokhut? Met deze aanbouw voor uw blokhut creëert u eenvoudig wat extra opbergruimte in de tuin. Zo heeft u weer genoeg ruimte voor uw fietsen, wat extra tuingereedschap of om uw tuinmeubilair in de winter op te slaan. Deze 160 x 300 cm blokhut aanbouw krijgt u zeer compleet geleverd. Bovendien heeft u veel extra opties om uit te kiezen, zodat deze aanbouw goed bij uw bestaande tuinhuis aansluit.

Afmetingen

Deze aanbouw voor blokhutten is gemaakt van onbehandeld Noord-Europees vurenhout. De aanbouw is 160 cm breed, 300 cm diep, en 188 cm hoog. De funderingsmaat is 150 x 280 cm. Deze blokhut aanbouw heeft een wanddikte van 40 mm. De aanbouw is voorzien van een dichte deur met een afmeting van 83 x 158 cm inclusief kozijn. Het is mogelijk om deze aanbouw voor uw blokhut gespiegeld op te bouwen.

Inclusief

Deze zijberging krijgt u standaard geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. U heeft de mogelijkheid om, voor een meerprijs, dakshingles mee te bestellen. Ook is deze berging uit te breiden met een aantal extra opties. Deze vindt u hierboven. Zo is deze 40 mm blokhut aanbouw te voorzien van een houten vloer, dakgootset of een extra wandlaag. Bovendien kunt u bijvoorbeeld beits en kit voor de dakbedekking mee bestellen.

Standaard bij blokhut aanbouw

Deze blokhut aanbouw met wanden van 4 cm dik wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van deze blokhut aanbouw 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Aanbouw te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 2 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Is deze blokhut aanbouw niet wat u zocht? Wij hebben deze zijberging ook in een kleinere maat in het assortiment. Bovendien kunt u ook kiezen voor een afdakje in plaats van een berging, deze vindt u bij de alternatieven op dit product.