Wovar golfplaat Schroeven met Zwarte Afdekkap Verzinkt 7 x 110 mm

Productnummer: 66219 Wovar golfplaat Schroeven met Zwarte Afdekkap Verzinkt 7 x 110 mm

€ 0,25 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar golfplaat Schroeven met Zwarte Afdekkap Verzinkt 7 x 110 mm

  • Met kunststof afdekkap voor een waterdichte bevestiging
  • Geschikt voor golfplaten met een golfhoogte van 90mm!
  • Alleen geschikt voor bevestiging op hout

Wovar golfplaat Schroeven met Zwarte Afdekkap Verzinkt 7 x 110 mm

Deze golfplaat Schroeven 7 x 110 mm beschikken over een hoogwaardige kunststof afdekkap. De afdakkap is voorzien van een mooie zwarte lak wat zorgt voor een prachtige afwerking. De golfplaat schroef beschikt over een zeskantkop. De zeskantkop moet worden gemonteerd met een ringsleutel, moersleutel, steeksleutel of dopsleutel maat 11.

Deze golfplaat schroeven zijn alleen geschikt voor het monteren van golfplaten op hout. Het is belangrijk dat u de golfplaten voorboort met een boor die net iets groter is dan de golfplaatschroef. Onze Wovar 7.5 mm hardhoutboor is hiervoor geschikt. Let op: Zorg ervoor dat u niet met een te grote boor in het hout boort! een te groot boorgat zorgt ervoor dat de schroef zich niet meer vast kan draaien in het hout.

Deze golfplaatschroef met kunststof zwarte kunststof afdekkap is van het A-merk Wovar. De golplaatschroeven voldoen hierdoor aan strenge kwaliteitseisen. Monteer boven en onderaan de golfplaten een golfplaat schroef in iedere golf. Daar tussenin voldoet een golfplaatschroef om de 3 golfhoogtes.

De lengte van 11cm zorgt ervoor dat u golfplaten kunt monteren met een golfhoogte tot wel 9cm! Bestel de golfplaat schroef met moderne afdekkap per stuk bij uw houthandel Gadero.

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Golfplaat schroeven met afdekkap 7x110mm Wovar golfplaat Schroeven met Zwarte Afdekkap Verzinkt 7 x 110 mm Wovar golfplaat Schroeven met Zwarte Afdekkap Verzinkt 7 x 110 mm Op voorraad
€ 0,25 per stuk incl. btw