Logo Gadero
service
Klustip

Tuinontwerp Grote Tuin 3d

Gadero logo
Geschreven doorHenk Jan
Geplaatst18/01/2018

Heeft u een grote tuin en wilt u deze opnieuw inrichten of is het een nieuwe tuin rond uw nieuwbouw woning, laat dan een maatwerk tuinontwerp maken door onze professionals. Hieronder ziet u het ontwerp van een tuin rond een grote woning in organische vormen. Met een luie trap naar de waterkant en stapelblokken om het hoogteverschil op te vangen.

Tuin met basalt split modern

Materialen die gebruikt zijn:

grote tuin1 bovenaanzicht

Plattegrond van de tuin waarop eenvoudig de maten te meten zijn.

grote tuin zijaanzicht

In deze tuin is veel gebruik gemaakt van halfverharding. In dit geval boomschors, waardoor het een onderhoudsvriendelijke tuin is.

grote tuin detail

Om het water bij de tuin te betrekken zijn er hoogte verschillen aangebracht in de tuin omsloten door een wand van stapelblokken. Vanaf het terras gaat een luie trap naar de zonneweide aan de waterkant. In de zomer kunnen de kinderen hier surfen en zwemmen.

grote tuin detail trap

Vooraanzicht trap en een boomspiegel van boomschors.

Montageservice

Ziet u er tegenop om zelf te klussen? Als u het vakwerk liever aan de specialist over laat is onze montageservice de ideale optie. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten!