Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA82927-G   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.389,45 € 1.180,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.180,95 Standaardproduct Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

  • 8 vaste ramen op de hoek voor extra lichtinval
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende-folie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Op zoek naar een moderne reeds behandelde / geverfde houten blokhut 2x2 meter met plat dak wat beschikt over veel lichtinval? Kerko 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout in de kleur Terragrijs en beschikt over 8 vaste lichtuitsparingen met kunstglas ( 23.5 x 31.5 cm per element) in de hoek van het huisje. De 2 hoekvensters met ieder 4 vaste lichtuitsparingen zorgen voor veel lichtinval in dit faaie houten huisje. Karibu Woodfeeling tuinhuis Kerko 3 in de kleur Terragrijs kan eenvoudig worden opgebouwd middels het 19 mm steek-/ schroefsysteem.

Karibu Verfsysteem

Kerko 3 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Het behandelen gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Kerko 3 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze Kerko 3 tuinhuis een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Woodfeeling Tuinhuis Kerko 3 is 242 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog (voorkant). De binnenmaat van deze houten berging is 234 x 209 cm. Houten systeemhuis Kerko type 3 van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze reeds behandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en is daarmee de perfecte keuze voor de handige doe-het-zelver.

Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

De 1.9 cm dikke profielen met rond profiel met messing en groef zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met licht schuin aflopend dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (139 x 175 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De afmetingen van de lichtpanelen zijn 51.5 x 32 cm per element. Kerko 3 Terragrijs wordt tevens geleverd met 60 mm brede keteldruk geïmpregneerd funderingsbalken voor een goede fundering. 

Hout geschaafd Ja Type/Model Kerko Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 242 x 217 cm Funderingsmaat 238 x 213 cm Nokhoogte 211 cm Ramen Ja Deuren 1 Dubbele Deur (139x175) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 6.1 m² Inhoud (m³) 10.2 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Dak(bedekking)

Deze houten berging met hoekvensters beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikte houten dakplaten. Het totale dakoppervlakte van het platte dak is 6,1 m² en het dakoverstek is 18 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkant en 7 cm aan de achterkant. Kerko 3 Terragrijs wordt door Karibu geleverd exclusief dakbedekking.

Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (2 rol a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van tuinhuisje Kerko 3.

Voor het afvoeren van hemelwater zijn ook diverse dakgootsets van Karibu als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een complete PVC dakgootset. De dakgootsets worden door Karibu geleverd met alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloerpakket 

Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloerpakket in deze berging bestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief vuren houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering van Kerko 3 kan bestaan uit bijvoorbeeld beton of tegels.

Levering

De levertijd van Kerko 3 van het Duitse A-merk Karibu bedraagd circa 3 weken. Kerko 3 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Kerko van Karibu is ook onbehandeld (niet geverfd) leverbaar en met dakaanbouw / overkapping. Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm of zelfs 280 breed. Kerko 3 Terragrijs met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 302 x 217 cm? Kies dan voor blokhut Kerko 4 Terragrijs. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Kerko 3 Terragrijs met overkapping. Wilt u dit zelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Kerko 3 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Kerko 3 Terragrijs nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
8 vaste lichtuitsparingen in de hoek van het huis Kerko Karibu Terragrijs Sfeerfoto Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.389,45 € 1.180,95 Per stuk incl. btw