Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Speeltoestel met klimtoren

Zijn uw kinderen dol op klimmen? Wij hebben speciaal voor deze kinderen alle speeltoestellen met klimwand, klimtouw en klimnet op een rij gezet. Van onze speeltoestellen met klim mogelijkheden is onze klimtoren Bokito van A-merk Swingking het meest verkocht. Bekijk ook andere speeltorens met klimwand, knopentouw of klimnet en maak u keuze. Vooral kinderen van 6 tot 12 jaar vinden klimmen of een gegeven moment leuker dan glijden. Wij bezorgen klimtoestellen voor buiten overal in Nederland en België. Bekijk ook alle houten speeltorens of ontdek onze schommel speeltoestellen.

Bestel speelklimtoestellen van glad geschaafd hout hier van A-merken zoals Swingking en Tuindeco. Alle speeltoestellen voor uw tuin worden geleverd met tekening en bevestigingsmaterialen. Zorg altijd voor een waterpas fundering. Zet uw klimtoren bij voorkeur vast met grondankers en leg valtegels op de grond.

Bent u er nog niet over uit welk speeltoestel bij u past? Lees dan ook onze blog met alle tips voor de aankoop van een speeltoestel

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode