Sierhek enkel kruis naaldhout 150 x 75 cm geïmpregneerd

Productnummer: PL7081-1500-440-750 Mooi voor op een veranda

€ 126,95 per stuk incl. btw

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Sierhek enkel kruis naaldhout 150 x 75 cm geïmpregneerd

  • Perfect voor op een veranda bijvoorbeeld
  • Voorgeboord, dus eenvoudig te bevestigen
  • EUTR Mix 70% keurmerk
  • Keteldruk geimpregneerd

Sierhek enkel kruis naaldhout 150 x 75 cm geïmpregneerd

Wat dit keteldruk geïmpregneerde houten sierhek van 150 x 75 cm zo uniek maakt is dat deze zich afwisselt met links en rechts in het raamwerk 3 verticale latten en daartussen een enkel kruis. Naast het feit dat dit een prachtig effect heeft in uw tuin, zorgt het kruis ook nog eens voor extra stevigheid, evenals de hekdikte van 44 mm draagt bij aan een sterke omheining. Maak van dit luxe houten tuinhek een poort, erfomheining of verandahek. 

Topkwaliteit sierhek

Bent u op zoek naar een A-kwaliteit tuinhek voor een goede prijs-kwaliteit verhouding? Dan is dit hekwerk exact wat u nodig heeft. Door het toepassen van een keteldruk-techniek, ook wel hoge druk impregneren genoemd, gaat deze omheining minder snel rotten en kunt u langer genieten van uw hek. Tevens heeft dit hek een EUTR Mix keurmerk.

Personaliseer uw hek

Vind u het hek fantastisch maar zou u hem toch graag in een andere kleur willen? U kunt dit hek beitsen in de door u gewenste kleur. Zo kunt u de omheining passend maken bij bijvoorbeeld uw tuin of de kleuren van uw huis. Wij adviseren om het sierhek dan wel jaarlijks te onderhouden.

Vergeet niet om bij dit sierhek het beslag,  schroeven en bijbehorende palen mee te bestellen. Zie hiervoor 'bijbehorende producten' aan de rechterkant. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Sierhek enkel kruis naaldhout 150 x 75 cm geïmpregneerd Sierhek enkel kruis naaldhout 150 x 75 cm geïmpregneerd Mooi voor op een veranda
€ 126,95 per stuk incl. btw