Logo Gadero
service

Sempergreen Groendak trays en sedummatten

Van het A-merk Sempergreen levert Gadero diverse sedumdak producten. Kies uit 2 opties, de kant en klare sedumtrays of de uitrolbare sedummatten. Wij bezorgen bovenal Sempergreen sedum dakcassettes en sedummatten in heel Nederland, België en Duitsland bij u thuis.

Sempergreen groendak inspiratie

Let per product op welke artikelen u bij dient te bestellen, zoals dakgrind en worteldoek. Met een sedumdak draagt u bij aan de biodiversiteit, bijen en vlinders zijn er dol op. Een groen sedumdak staat ook nog eens veel mooier dan een grijs dak. Gadero is officieel dealer van Sempergreen Sedumdak artikelen. Voor sedum dakcassettes van het merk Mobilane verwijzen wij u graag naar deze pagina.  

Wij adviseren de kant en klare sedumcassettes van Sempergreen te gebruiken. Dit zijn prefab trays van 0,22 meter groot waarmee u razendsnel uw platte dak vol legt. De prijs ligt iets hoger maar de uren voor het installeren van uw sedumdak zijn veel minder. Voor handige tips voor het aanleggen van een groendak van Sempergreen bekijk onze pagina met installatietips. Hoofdstuk 1 gaat over trays leggen (het eenvoudigst) en hoofdstuk 2 over sedummatten.

Gadero is uw officiële verkooppunt van Sempergreen sedum trays en matten. U kunt eenvoudig sedum cassettes en matten kopen via de webwinkel en betalen met ideal, creditcard of per bank. 

sedum groen dak