Overkapping Zadeldak Hamar XL type 2 Douglas Geschaafd 678 x 445 x 360 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE1120676 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

€ 5.498,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Dakbedekking Puntdak
Betonpoeren
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 5.498,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar XL type 2 Douglas Geschaafd 678 x 445 x 360 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar XL type 2 Douglas Geschaafd 678 x 445 x 360 cm - Zwarte Wanden

  • Alles reeds op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen
  • Met 145x145 mm glad geschaafde staanders van Douglas
  • Inclusief Zwarte Potdeksel Achter- en Zijwand
  • Uit te breiden met diverse soorten dakbedekking

Overkapping Zadeldak Hamar XL type 2 Douglas Geschaafd 678 x 445 x 360 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een ca. 7 x 5 meter luxe overkapping met zadeldak van Douglas, inclusief dichte achter- en zijwand? Deze trendy Hamar XL type 2 Douglas overkapping van 678 x 445 x 360 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout. Deze moderne Hamar XL Douglas overkapping type 2 wordt tevens geleverd met zwarte potdekselwanden voor de zijkant en achterwand is hierdoor perfect wanneer u tijdens de zomer heerlijk wilt beschut genieten van het buitenleven en van uw tuin. 

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen

Overkapping Hamar XL type 2 met zadeldak en zwarte wanden van geschaafd Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, erg geschikt voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 5.96 meter, de breedte is 3.77 meter en de hoogte is 3.60 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Douglas overkapping met zadeldak is 640 x 377 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagd 348 cm en aan de voorkant tussen de staanders is 298 cm. 

De dichte achter- en zijwand kunnen eenvoudig worden opgebouwd uit de meegeleverde zwarte potdekselplanken, die tevens op maat zijn gemaakt. De zwarte wand voor zijkant kan aan beide kanten van de overkapping worden gemonteerd.

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 16 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van deze Luxe Douglas overkapping bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar XL type 2 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar XL van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseert om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen.

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse complete dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor een Dakgootset verzinkt van 125mm breed. 

Tips

Monteer de overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra optie hier bij te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet, of rechte model betonpoeren in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Behandel de Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Bent u opzoek naar een overkapping met bergings mogelijkheden, of wilt u graag alle wanden van uw overkapping dicht hebben? Neem gerust een kijkje tussen alle Zadeldak Hamar overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bijna 7 meter breed, zwarte wanden Hamar XL Type 2 Overkapping Zadeldak Hamar XL type 2 Douglas Geschaafd 678 x 445 x 360 cm - Zwarte Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen Op voorraad
€ 5.498,95 per stuk incl. btw