Overkapping plat dak Oslo L Type 6 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE12074   |   Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met zwarte wanden van potdekselplanken

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 5.828,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Daktrim
Betonpoeren
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 5.828,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo L Type 6 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo L Type 6 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden

  • Lariks Douglas hout als basis voor langere levensduur
  • Alles reeds op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen
  • Gratis bij u thuis bezorgd
  • stijlvolle zwarte potdeksel planken meegeleverd

Overkapping plat dak Oslo L Type 6 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een brede en luxe terrasoverkapping met plat dak en dichte wanden van glad geschaafd en teruggedroogd Lariks Douglas hout? Deze trendy Oslo L type 6 Lariks / Douglas overkapping van maar liefst 690 x 380 x 272 cm met plat dak en zwarte wanden bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze ca. 7 meter brede moderne Lariks Douglas overkapping is perfect wanneer u tijdens de zomer heerlijk wilt genieten van het buitenleven en van uw tuin. De dichte wanden van zwarte potdekselplanken voor de achterkant en zijkant zorgen voor extra beschutting tegen wind en zon. 

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen

Overkapping Oslo L type 6 met plat dak van geschaafd Lariks Douglas hout en zwarte wanden wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Perfect voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met plat dak is 3.8 meter, de breedte is 6.9 meter en de hoogte is 2.72 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks overkapping is 652 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat aan de zijkant tussen de staanders bedraagd 298 cm en aan de voorkant 198 cm tussen de staanders. 

Dit zeer complete bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, boeidelen rondom en 16 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden kunnen eenvoudig worden opgebouwd uit de meegeleverde zwarte potdekselplanken, die tevens op maat zijn gemaakt. De zwarte wand voor zijkant kan aan beide kanten van de overkapping worden gemonteerd.

Dakbedekking

Het platte dak van de overkapping bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat, dit oogt veel chiquer dan houten dakplaten. Overkapping Oslo L type 6 690 x 380 x 272 cm met plat dak en zwarte wanden wordt standaard geleverd inclusief EPDM rubberfolie en een ronde Dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. EPDM dakbedekking is een zeer sterke rubber folie en erg geschikt voor platte en licht hellende daken. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Tips

Deze modene Lariks Douglas overkapping Oslo L type 6 is ook te krijgen zonder of met blanke dichte potdekselwanden en is uit te breiden met o.a. hekwerk balustrade en / of een dicht tuinhuis gedeelte maken inclusief deur en raam. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.

De zijwanden en achterwanden plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en stevige constructie. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Monteer de 8 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool

Bent u op zoek naar een specifieke afmeting olso overkapping? U vindt al onze opties op de pagina oslo overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair / met zwarte wanden overkapping Oslo L type 6 zwarte wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 6 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden   |   Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met zwarte wanden van potdekselplanken
€ 5.828,95 per stuk incl. btw