Prieel Extremo 560 x 560 cm Geïmpregneerd

EUTR

Productnummer: DE12010   |   - Extra groot   |   - Ruime keuze aan dakshingles

Niet voorradig, aanvoer binnen 4-7 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.698,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Beton
Beton
Paalpunten
Paalpunten
Paalhouders
Paalhouders
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Boeiplanken
Boeiplanken
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Samenstelling Sluiten
  • € 1.698,95 Standaardproduct Prieel Extremo 560 x 560 cm Geïmpregneerd
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prieel Extremo 560 x 560 cm Geïmpregneerd

  • Inclusief Dakshingles Recht (45m2)
  • Standaard Geïmpregneerd
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Inclusief Bevestigingsmateriaal

Prieel Extremo 560 x 560 cm Geïmpregneerd

Houten Prieel Extremo is 560 x 560 cm groot en daarmee extra ruim. Deze overkapping bestaat uit geïmpregneerd grenen (naaldhout) en is daardoor duurzaam met een levensduur van circa 15 jaar. Prieel Extremo heeft een puntdak, wat de overkapping extra karakter geeft.

Het schuin aflopende dak is belegd met Dakshingles (standaard meegeleverd in model recht) die het dak waterdicht maken en zorgen voor een goede waterafvoer. Door de grote afmering is deze overkapping erg geschikt om vrijstaand in uw tuin te plaatsen en daarin een zit of loungeruimte te maken. De doorloophoogte is ca. 203 cm waardoor u uw hoofd niet zult stoten. De nokhoogte is ca. 375 cm.

Tevens is de overkapping ook aan een schuur of huis te verbinden. In de zomer biedt dit prieel ook fijne beschutting tegen de warme zon zodat u tijdens de warme uurtjes ook heerlijk kunt genieten van uw tuin.

De geleverde palen van naaldhout zijn 11.5 x 11.5 cm groot en zorgen, ondersteund door schoren, voor een stabiel en weerbestendig prieel.

Dakbedekking

Prieel Extremo wordt geleverd met 45 m2 Dakshingles in de Recht-variant. U kunt zelf kiezen voor een zwarte, rode, groene, blauwe of bruine variant. Voor een kleine meerprijs kunt u ook voor de Beverstaart of de Hexagonale Dakshingles kiezen in de kleuren zwart, rood en groen. Standaard wordt dit product inclusief bevestigingsmaterialen geleverd.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgootset 100 mm in de kleur antraciet of een dakgootset in 125 mm verzinkt.

Verder kijken:  overkapping ca 5x5 meter

Dak

Voor een mooie randafwerking adviseren wij een boeiplank te monteren. Ook voor het plaatsen van een dakgoot is een boeiplank nodig.

Om het dak helemaal een fraaie aanblik te geven besteld u bij Gadero voordelig een afdekkap met messing bol.

Wanden

Voeg wanden toe aan uw prieel! Voeg nu 1, 2 of 3 wanden toe aan Prieel Extremo! Selecteer bij extra opties een extra wand voor Prieel Extremo en maak uw prieel gesloten. Een extra wand zorgt voor meer privacy en beschutting tegen weer en wind. U kunt kiezen tussen Lariks Potdekselplanken of Vurenhouten Rabat.

Vloer

U kunt naar eigen smaak een hardhouten of geïmpregneerd houten vloer van vlonderplanken toevoegen. Bevestig deze op 4,5 x 70 cm balken met onze 4 x 50 mm torx schroeven.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 5x5


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Dakshingles Recht (45m2) Prieel Extremo Prieel Extremo 560 x 560 Geïmpregneerd EUTR   |   - Extra groot   |   - Ruime keuze aan dakshingles Ruim op voorraad
€ 1.698,95 per stuk incl. btw