Kapschuur Billund XXL Type 8 Red Class Wood 1043 x 512 cm - Zwarte wanden

Productnummer: DE12195   |   Fraaie Red Class kapschuur met schuur en balustradehek

€ 13.595,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Betonpoeren
Samenstelling Sluiten
 • € 13.595,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XXL Type 8 Red Class Wood 1043 x 512 cm - Zwarte wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XXL Type 8 Red Class Wood 1043 x 512 cm - Zwarte wanden

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Voorgezaagd en snel te plaatsen
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Kapschuur Billund XXL Type 8 Red Class Wood 1043 x 512 cm - Zwarte wanden

Een luxe Red Class kapschuur plaatsen met schuurtje? De Kapschuur Billund XXL type 8 heeft een afmeting van 1043 x 512 cm. Deze kapschuur biedt een ruim buitenterras van ca. 672 x 452 cm. Een leuke toevoeging aan deze kapschuur is het balustradehek aan de rechterzijde. Aan de linkerzijde wordt een bergingsruimte van 329 x 424 cm geplaatst. Deze kapschuur wordt als voorgezaagd houtpakket geleverd. Hierdoor is de Billund snel op te bouwen door handige doe het zelvers. 

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, omdat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort. 

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Wanden: Zwart gespoten Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)
 • Deuren: Enkele deur met enkelglas 100 x 205 cm + hoogwaardig zwart RVS deurbeslag en cilinderslot
 • Raam: 9-ruits uitzetraam 100 x 155 cm + hoogwaardig zwart RVS raambeslag
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmeting Billund Kapschuur XXL type 8

De Kapschuur Billund XXL type 8 is 10.43 meter breed, een hoogte van 4.36 meter en een diepte van 5.12 meter. Het schuurtje heeft een afmeting van 329 x 424 cm. Het overdekt terras heeft een afmeting van ca. 672 x 452 cm. De voetprint van de Billund kapschuur is 1043 x 452 cm. De vrije doorgangsruimte aan de voorzijde is 329 cm tussen de staanders. Aan de rechterkant is de vrije doorgangsruimte 205 cm. Het zadeldak van de Billund kapschuur loopt aan de achterzijde af tot een hoogte van ca.129 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 8 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden worden geleverd met zwart gespoten enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk. De deur en het uitzetraam worden geleverd met hoogwaardig zwart RVS raam-/deurbeslag inclusief cilinderslot. 

Dakbedekking

Er wordt bij de Billund kapschuur standaard geen dakbedekking geleverd. Bij de extra opties kunt u uw gewenste dakbedekking selecteren en tegen meerprijs met uw kapschuur mee bestellen. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stijlen. Voor een lichtgewicht dakpanplaat, kiest u de Aquapan. Wij adviseren om in dat geval dakleer als onderlaag te gebruiken om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. Liever een dakpanprofielplaat die sterker is en op echte dakpannen lijkt? Kies dan voor de Easypan. Omdat de Billund kapschuur een erg stevige dakconstructie heeft, kunt u er ook voor kiezen om gebruikte dakpannen of houten dakpannen op het dak te plaatsen. 

Regenafvoer

Aan het dak van de kapschuur kan een dakgoot gemonteerd worden die het hemelwater opvangt. Een complete verzinkte dakgootset van 125 mm breed kan bij de extra opties met de kapschuur mee besteld worden.

Tips voor montage kapschuur

Plaats de 14 x 14 cm staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Een complete set betonpoeren zijn bij de extra opties mee te bestellen in combinatie met hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt. Let op: draadeind is niet bij de hoogteverstellingen inbegrepen. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en om de vergrijzing van het hout te vertragen.

Let op: de middelste staander is optioneel (zie plattegrond) als u de achterwand plaatst.

De Kapschuur Billund is in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar. Zijn deze niet volledig naar uw wens? Dan is het ook mogelijk om de Billund Kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld een potdekselwand

Als u nog geen ervaring heeft met het plaatsen van betonpoeren, dan kunt u GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen bekijken voor handige tips.

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is ook erg handig. U kunt hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking voegt u toe.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kapschuur Billund XXL type 8 zwarte wanden Kapschuur Billund XXL Type 8 Red Class Wood 1043 x 512 cm - Zwarte wanden   |   Fraaie Red Class kapschuur met schuur en balustradehek Op voorraad
€ 13.595,95 Per stuk incl. btw