Kapschuur Billund XXL Type 1 Red Class Wood 700 x 512 cm

Productnummer: DE12172   |   Ruime en luxe kapschuur   |   Ook te gebruiken als carport

€ 7.789,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Betonpoeren
Samenstelling Sluiten
 • € 7.789,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XXL Type 1 Red Class Wood 700 x 512 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XXL Type 1 Red Class Wood 700 x 512 cm

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Voorgezaagd en daardoor snel te plaatsen
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Kapschuur Billund XXL Type 1 Red Class Wood 700 x 512 cm

U wenst een luxe kapschuur-overkapping van Red Class Wood? De Billund XXL type 1 is een ruime kapschuur met een afmeting van 700 x 512 cm. Deze kapschuur wordt met 14 x 14 cm Red Class Wood staanders geleverd. U bespaart met deze kapschuur veel op montage-uren, omdat alle elementen voor u op maat zijn gezaagd. Hierdoor is deze kapschuur uitermate geschikt voor de handige klusser.  

Red Class Wood

Red Class is het nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort. 

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Billund XXL type 1

Deze luxe Red Class kapschuur Billund XXL type 1 heeft een diepte van ca. 512 cm, is 700 cm breed en 436 cm hoog. De Billund XXL heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze ruime kapschuur is 700 x 452 cm. De vrije doorgangsruimte aan de voorkant en achterkant tussen de staanders bedraagt 329 cm en aan de zijkant bedraagt deze 205 cm tussen de staanders. Het dak van de kapschuur loopt aan de achterkant schuin af tot een hoogte van ca. 129 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 1 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Deze Billund kapschuur XXL met een afmeting van ca. 7 x 5.1 meter wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij de extra opties heeft u de mogelijkheid om uw gewenste dakbedekking tegen meerprijs mee te bestellen. Er zijn hiervoor verschillende opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit diverse kleuren en stijlen dakshingles. Als u een lichtgewicht dakpanplaat wenst, neemt u de Aquapan dakpanplaat. Liever een sterkere plaat met een stoere stalen look? Bestel dan de Easypan dakpanplaat. Als u gebruik wilt maken van Aquapan dakpanplaten, raden wij u aan om dakleer als onderlaag te gebruiken. De Billund kapschuur heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om houten dakpannen of gebruikte dakpannen op te leggen. 

Dakgoot

Om het hemelwater op te vangen, is het mogelijk om een bijpassende dakgootset mee te bestellen. Deze verzinkte dakgootset is 125 mm breed en kunt u vinden bij de extra opties. 

Montage tips

Plaats de kapschuurstaanders op betonpoeren en vul deze betonpoeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als complete set bij te bestellen bij de extra opties. Bedenk of u hoogteverstelling in RVS of verzinkt wenst. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout. 

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XXL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden. 

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren. 

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is ook erg handig. U kunt hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking voegt u toe.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kapschuur Billund XXL type 1 Kapschuur Billund XXL Type 1 Red Class Wood 700 x 512 cm   |   Ruime en luxe kapschuur   |   Ook te gebruiken als carport Op voorraad
€ 7.789,95 per stuk incl. btw