Blokhut Bastrup 7 met overkapping 557 x 297 x 222 cm

Productnummer: KA11095 Lessenaarsdak   |   Overkapping met gesloten achterwand

Langere levertijd Levertijd ca. 3 weken

€ 1969,95 Vanaf
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
SamenstellingSluiten
  • € 1969,95StandaardproductBlokhut Bastrup 7 met overkapping 557 x 297 x 222 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 7 met overkapping 557 x 297 x 222 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Blokhut Bastrup 7 met overkapping 557 x 297 x 222 cm

Bastrup 7 met overkapping is een uiterst ruime houten blokhut met overkapping uit de Woodfeeling collectie van het Duitse topmerk Karibu. Houten Blokhut Bastrup 7 met sleepdak is 557 cm breed, 297 cm diep en 222 cm hoog. De binnenmaat van deze grote tuinhuis is 334 x 274 cm. De basis blokhut van Bastrup 7 is 357 cm breed, 297 cm diep, 222 cm hoog en wordt geleverd met een basis dakaanbouw van 200 cm breed. 

De constructie van deze fraaie Karibu blokhut bestaat uit 28 x 146 mm blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren hout met 6-plus hoekverbindingen en extra brede balken. U kunt deze blokhut van 6x3 meter gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf door de meegeleverde veranda van 2 meter. Door de ruime afmeting van dit tuinhuisje kunt u met gemak al uw tuingereedschap of fietsen stallen.

Verder kijken: overkapping ca 6x3 meter , blokhut ca 6x3 meter

Deuren

Tuinhuis met springend dak Bastrup 7 van Karibu wordt standaar geleverd met dubbele vleugeldeur (140  x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt in zijn geheel compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Langere overkapping en/of dichte wanden?

Een grotere overkapping of deze blokhut bestellen met dichte wanden? Deze moderne tuinhuis uit de Bastrup serie van Karibu kunt u uitbreiden met tal van extra opties. Bastrup 7 van Karibu bestellen met extra lange overkapping (meerprijs)? Kijk bij de extra opties wanneer u deze houten blokhut wilt bestellen met een overkapping van 300 cm (100 cm extra) of een overkapping van maar liefst 400 cm (200 cm extra). Langer genieten van uw blokhut? Voor Bastrup 7 met overkapping van 200 cm en 300 cm is daarnaast uit te breiden met een dichte achterwand en zijwand (meerprijs). LET OP! Kiest u voor een overkapping van 400 cm, dan is er geen optie voor dichte wanden. 

Dak(bedekking) en houten vloer

Het lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 16mm massief hout (mes en groef), en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (6 rollen a 5m2) voor Bastrup 7 is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut.

Bastrup 7 wordt standaard geleverd met geïmpregneerde funderingbalken maar zonder houten vloer voor in de blokhut. Houten vloer bestellen (meerprijs) bij deze moderne blokhut? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

Bastrup 7 met overkapping heeft een levertijd van ca. 3 weken en wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. Let op! De levertijd kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, oplopen van 6 - 8 weken.

Liever geen overkapping?

Bastrup 7 van Karibu is bij Gadero tevens te bestellen zonder overkapping (dakaanbouw), kortom als basis blokhut. Kijk hiervoor bij de categorie Tuinhuis met plat dak (bergruimte).


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met langere overkapping en dichte achterwand en zijwand Bastrup 7 Karibu met verspringend dak en dichte wanden (extra optie)Blokhut Bastrup 7 met overkapping 557 x 297 x 222 cm Lessenaarsdak   |   Overkapping met gesloten achterwand
€ 1969,95 Vanaf incl. btw