Terrasplank Vlak Geschaafd Ipé Hardhout 2.1 x 14 cm voor B-fix Clips

Productnummer: LDS26018 Vlonderplanken Duurzaamheidsklasse 1

Vanaf € 27,45 per stuk
Delen via WhatsApp
Terrasplank Vlak Geschaafd Ipe Hardhout 2.1 x 14 cm B-fix Clips Lengte Breedte Dikte Prijs/stuk Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
335 cm x 14 cm x 2.1 cm
14 cm
2.1 cm
€ 27,45 per stuk
 Geen voorraad
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Terrasplank Vlak Geschaafd Ipé Hardhout 2.1 x 14 cm voor B-fix Clips

  • Onzichtbaar bevestigen met bijbehorende B-Fix clips (los bij te bestellen)
  • Weinig tussenruimte nodig
  • Nemen weinig vocht op waardoor ze minder glad worden
  • Levensduur van ruim 30 jaar
  • Verkrijgbaar in beperkt aantal lengtes

  Terrasplank Vlak Geschaafd Ipé Hardhout 2.1 x 14 cm voor B-fix Clips

  Zoekt u een glad geschaafde vlonderplank voor een duurzaam terras, dan is deze Ipé hardhout terrasplank van 21 mm dikte met clipsysteem zeer geschikt. De vlak geschaafde terrasplank van 2.1 x 14 cm heeft een lange levensduur van 30 jaar. Doordat het Braziliaanse Ipé hardhout weinig werking kent is het goed te gebruiken voor clips. Door de blinde bevestiging met de B-fix clips kunt u het terras leggen met een tussenruimte van maar 5 mm. Dit geeft uw terras een zeer luxe uitstraling. Voor een optimaal resultaat bestelt u de zwarte B-fix clips mee met uw vlonderplank. 

  Mooie vergrijzing 

  Wist u dat vlak geschaafde terrasplanken goed zijn schoon te houden? Met een harde bezem houdt u het terras makkelijk water alg- en vuilvrij. De Ipé vlonderplank zal na verloop van tijd prachtig vergrijzen als u de planken niet behandelt. Wilt u liever langer genieten van de houtkleur? Behandel dan uw vlonder met bankirai olie om het vergrijzen te vertragen. Deze geschaafde Ipé hardhouten vlonderplanken voor clipbevestiging is makkelijk en snel te plaatsen. 

  Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

  Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze ipe 21x140 plank glad geschaafd voor B-fix clips. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

  Monteren

  Belangrijk is een goede fundering, bezuinig hier niet op. Plaats onderliggers met een tussenafstand van 35 cm (hart tot hart). Vervolgens kunt u de planken gaan leggen en vastzetten met schroeven en clips. De bevestigingsclips worden verkocht Inclusief schroeven. Schroef de b-fix clips pas echt goed vast als de volgende plank gelegd is. Zo blijft er ruimte om de volgende plank erin te schuiven. Gebruik een beginclip voor de uiteinden en een tussenclip voor tussen de planken. Voorboren wordt aangeraden. 
  Omdat Ipé een stabiele houtsoort is met weinig werking is de uitermate geschikt voor de blinde montage met clips. Doordat er geen schroefgaatjes in de plank zitten ziet uw terras er erg strak uit en zal er minder vocht in de plank trekken wat de duurzaamheid ten goede komt. Let op deze terrasplank kan niet gemixt kan worden met andere Ipé planken. 

  Buitenparket met clips leggen

  Ontdek in deze klustip, vlonder maken met clips voor blinde bevestiging, een handig stappenplan en video’s voor het leggen van een buitenparket terras met onzichtbare clips.


  Laatst bekeken door u