Logo Gadero
inspiratieservice

Terras onderbalken

Plaats balken onder uw houten terras. Voor balken in hardhout, zoals Azobé, Kapur of Bangkirai, zijn de meeste verkochte kopmaten 40x60 en 45x70 mm. Ook hebben wij steunbalken te koop in drukgeïmpregneerd hout. Bij Gadero kunt u bovendien kiezen uit hardhouten en geïmpregneerde balken in lange lengtematen zodat u een uniform geheel krijgt.

Plaats uw steunbalken op regelbare terrasdragers of op een vlakke stenen ondergrond. Naast een kopmaat van 45x70 mm balken kunt u ook kiezen uit kleinere maten voor een balkon of dakterras en uit grotere maten zoals 50x100 en 50x150 mm. U vindt nergens een grotere voorraad aan steunbalken; ontdek nu het gemak om terrashout online te bestellen bij Gadero.nl. Bestel tevens houten terrasplanken, schroeven en andere toebehoren mee. Houthandel Gadero levert in heel Vlaanderen binnen enkele werkdagen.

De levensduur van hardhout balken is 20-25 jaar voor geïmpregneerd hout is dit circa 10 jaar. Plaats bij het aanleggen van houten terrassen balken om de 40 cm. Bestel samen met uw balken ook planken voor uw terras en bijbehorende terrasschroeven bij houthandel Gadero.

Onderbalken inspiratie