Logo Gadero
inspiratieservice

Houten Schuur / Garage Moa 598 x 500 cm Tuindeco Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE81003
Wanddikte van 44mm
Inclusief 2 uitzetramen (te openen)
40x0803N_P02
40x0803N_P01
40x0803N_V01
40x0803N_A01
40x0803N_B01
garage_moa_plattegrond
garage_moa_40
Per stuk,vanaf

6.439,25

incl. BTW

5 stuks op voorraad
Details
Diepte
500 cm
Breedte
598 cm
Hoogte
297 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Funderingsbalken met afwatering
6.439,25incl. BTW
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Tuinschuur met aparte garage & Berging (beide afzonderlijk af te sluiten)

 • Met openslaande garagedeuren en 2 uitzetramen (te openen)

 • Prefab houten schuur

 • Bouwpakket schuur van glad geschaafd vuren met fraai zadeldak

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

 • Exclusief fundering

Specificaties

Gewicht
1640 kg
Wanddikte
44 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
598 cm
Diepte
500 cm
Hoogte
297 cm

Houten Schuur / Garage Moa 598 x 500 cm Tuindeco Wanddikte 44 mm

Zoekt u een bouwpakket houten schuur met aparte berging? Houten Garage Moa is een zeer multifunctionele prefab garage, te gebruiken voor 1001 mogelijkheden. Deze garage / schuur van hout is zeer handig voor het opslaan van verschillende spullen, je kan ook je auto kwijt in deze luxe garage waarvan de je 2 deuren wijd kan openslaan. De wanden zijn 44 mm dik en het puntdak zorgt voor een goede afwatering en fraaie uitstraling.

Maten prefab schuur

De 2 garagedeuren zijn ieder 111 cm, de hoogte van de garagedeur inclusief kozijn is ca. 190 centimeter en de hoogte van de loopdeur inclusief kozijn is 200 centimeter. Deze houten garage is voorzien van 2 luxe en ruime ramen beide ramen kunt u openen, het glas van de ramen is enkel glas. De ramen zijn inclusief kozijn 72 x 99 cm.

Deze garage van hout heeft een breedte van 598 centimeter, een diepte van 500 centimeter en een nokhoogte van 297 centimeter. De fundering heeft een breedte van 578 centimeter en een diepte van 480 centimeter.

Fundering

Deze schuur/berging Moa is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en bouw op onze funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur. Monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen.

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, opritstenen, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden en betonpoeren in de hoeken. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 of 5x20 cm Azobe balken staand gemonteerd langs 6x6 cm piketpalen van 100 of 150 cm lang. In alle gevallen raden we dus een fundering aan en plaats uw prefab schuur nooit koud op een ondergrond. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

De Garage Moa beschikt over een puntdak. Voor dit dak dient u zelf dakbedekking uit te kiezen en mee te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze Garage Moa is ook geschikt om te bedekken met of .

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten dient u tevens bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van het hemelwater van het puntdak kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen, waaronder een dakgootset 100mm kunststof in de kleur antraciet of een dakgoot 125 mm verzinkt.

Starterset

De starterkit is een zeer aanbevolen extra optie die u kunt meebestellen. Deze starterkit bestaat uit 2 ventilatieroosters, 2 stormankers en voldoende dakspijkers en nagels. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Met de dakspijkers en nagels kunt u uw dakbedekking monteren. De stormankers, die onderdeel zijn van deze set, dienen als extra versteviging van uw garage.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Verduurzamen kan op 3 manieren.

Optie 1 - Door ons uw houten garage Moa te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 8 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 2 - Wilt u uw tuinhuis aflakken kunt u de blokhut laten spuiten in een grondlaag. Dit kan in de kleuren wit, grijs, antraciet of kleurloos. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan. Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 8 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 3 - Zelf behandelen met isoleergrond en aflakken met 2/3 lagen Embalan. Bij zelf behandelen voor of tijdens de opbouw RONDOM uw blokhutprofielen en andere planken behandelen met isoleergrond.

Meegeleverd bij deze houten schuur Moa

De ramen en deuren worden met enkel glas geleverd. Bij blokhut Moa krijgt u het volledige hang- en sluitwerk voor de deuren meegeleverd. De openslaande garagedeuren en de blokhutdeur is afsluitbaar. Deze kan iets afwijken van de afbeelding.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de en lees voorafgaand de goed door is ons advies!

Kenmerken Garage Moa:

 • Afmetingen totaal: 598x500cm

 • Funderingsmaat: 578x480cm

 • Nokhoogte: 310cm

 • Doorrijhoogte: 193cm

 • Doorrijbreedte: 225-230cm

 • Wanddikte: 45mm

 • Staanders: Geen

 • Dak: Zadeldak

 • Dakbedekking: zie 'extra opties'

 • Overstek: ca. 30cm

 • Ramen: 2x draairaam 70x102cm

 • Deuren: 1x dubbele garagedeur 230x200cm / 1x enkele deur 90x200cm

 • Vloeroppervlak: ca. 15,5m² Garage / ca. 11,0m² Berging

 • Houtsoort: Vuren; Wind- en Waterdicht (groef- en veer verbinding)

 • Geschaafd/Ongeschaafd: Geschaafd

 • Behandeling: Onbehandeld

 • Inclusief: Montagemateriaal en bouwbeschrijving