Blokhut Chappo met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11194   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden   |   Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)

35 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 2.038,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-5 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Extra wandlaag
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Daktrim
Dakbedekking plat dak
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 2.038,95 Standaardproduct Blokhut Chappo met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Chappo met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

 • Bergruimte en overkapping in 1 model
 • Aantrekkelijke prijs
 • Hardloper
 • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen.
 • Exclusief dakbedekking
 • Wanddikte 28 mm, 40 mm is veel duurzamer
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Chappo met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

Deze goedkope blokhut Chappo van ca. 6 x 3 meter is vervaardigd uit onbehandeld Scandinavisch vurenhout. In de zomer kunt u overdag genieten van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten door de beschutting van de zijluifel met een breedte van ca. 308 cm. Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt in 1 handige buitengebouw. De berging van de blokhut Chappo is zeer geschikt voor de opslag van uw tuinmeubelen, rijwielen en tuingereedschappen. Deze houten blokhut van Tuindeco kan ook gespiegeld geplaatst worden.

BlokhutDIRECT = Snelle levering van Blokhut Chappo Groen Geïmpregneerd.

Heeft u haast en wenst u deze blokhut reeds groen geïmpregneerd te bestellen? Wij kunnen Blokhut Chappo-DIRECT ook uit voorraad binnen 48 uur bij u thuis leveren. U heeft bij deze zogenaamde Blokhut-DIRECT service van Gadero dan wel een beperkte keuze aan extra opties. Voor meer informatie over de DIRECT service klik op de Blokhut-Chappo-Direct link.

Blokhut Chappo met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

Bij deze blokhut met overkapping wordt het bevestigingsmateriaal en de bouwtekening meegeleverd. De deur is voorzien van enkel glas. Deze blokhut Chappo met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren.

Specificaties Chappo:

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren (onbehandeld)
 • Wanddikte: 28mm
 • Afmetingen: 598 x 300 cm
 • Luifel: ca. 308 cm
 • Funderingsmaat: 578 x 280 cm
 • Nokhoogte: ca. 217 cm
 • Ramen: Geen
 • Deuren: 1 Dubbele Deur (162x188)
 • Type Beglazing: Enkel glas
 • Type Dak: Plat dak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 8.1 (blokhut) en 7.5 (overkapping) m²
 • Dakoppervlak (m²): 19.5 m²
 • Inhoud (m³): 15.6 m³
 • Gespiegeld op te bouwen? Ja
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor deze Blokhut Chappo met overkapping kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken . Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van deze ruime blokhut 3 opties:

1. Indien u door ons uw blokhut Chappo laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Wilt u zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Dan kunt u kiezen voor Embalan Isoleer (1 laag), zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. De grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van de blokhut. Let op: Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft vijf potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Dakbedekking

Blokhut Chappo wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u duurzame vormen van dakbedekking meebestellen bij ons. Kijk bij de extra opties wanneer u Easyroofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam) wil meebestellen. 

U heeft de keuze uit twee EPDM pakketten, een basis pakket met EPDM rubberfolie en EPDM contactlijm (spuitbus) voor 1-zijdige verlijming (enkel randen). Kies uit EPDM pakket compleet voor een uitgebreid pakket met extra lijm (contactlijm in spuitbus) voor 2-zijdige verlijming waarbij ook het EPDM over het gehele dak kunt bevestigingen. Let op! Voor beide pakketten geldt dat u geen lijm in emmer ontvangt.

Voor het afvoeren van hemelwater van het licht hellende platte dak kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties wanneer u een dakgootset kunststof 100mm in de kleur Antraciet of een dakgootset in vuurverzinkt 125mm mee wil bestellen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergrond. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Extra opties bij deze blokhut

Blokhut Chappo is tevens uit te breiden met diverse extra opties waaronder een houten vloer (18 of 26mm), funderingsbalken, dakgootset 100mm, beits, dekkende verf, kit voor dakbedekking of een extra wandlaag (1 rij extra blokhutprofielen). Wilt u een complete tuinhuis plaatsen, kies dan ook om de sierbestrating bij Gadero te bestellen. Zo kunt u kiezen voor de mooie grijze abbeystones om het terras van deze blokhut Chappo aan te leggen. Of ga voor de goedkope stoeptegels van 30x30 cm of de luxere 50x50 cm betontegels, die ook als vloer zijn te gebruiken in de berging.

Alternatieve blokhutten

Wilt u liever deze blokhut in grijs geïmpregneerd? Kies dan voor blokhut Yfke. Ook hebben wij andere maten in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor blokhut Freddy, Charlotta of Telma. Mocht de gewenste blokhut er niet bij zitten dan kunt u kijken in de volgende categorieën: overkapping ca 6x3 meter en blokhut ca 6x3 meter.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst. 

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. 
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel
 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Chappo 28mm Onbehandeld Sfeer Blokhut Chappo met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden   |   Inclusief Dubbele Deur (enkel glas) Op voorraad
€ 2.038,95 Per stuk incl. btw