Tuinhuis Askola 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA11064 19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Met bitumen asfaltdakbedekking als eerste deklaag

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 949,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 949,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm

Op zoek naar een moderne houten blokhut 3x2 meter met plat dak? Askola 4 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-kwaliteit Karibu is een royale houten berging voor uw tuin. Tuinhuis Askola 4 van Karibu 3x2 meter biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen.

Afmeting

De berging heeft een afmeting 302 x 217 x 211 cm wat bestaat uit onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Askola 4 is een eenvoudig systeemhuis met een wanddikte van 19mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze onbehandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. De binnenmaat van dit houten tuinhuis is 294 x 209 cm. Dit moderne tuinhuisje wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas (51.5 x 32 cm per element) en veiligheidssluiting.

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm dakplaten met een dakhelling van 3°. Askola 4 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje. Het overstek van Askola 4 bedraagd 17 cm aan de voorkant, 16 cm aan de zijkant en 8 cm aan de achterkant.

Dakgootset Karibu

Voor Askola 4 zijn diverse dakgootsets van Karibu mee te bestellen als extra optie. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset of een PVC Dakgootset voor het afvoeren van het hemelwater van het licht hellende dak. Deze complete PVC dakgootsets zij eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd inclusief goothouders en verbindingsmateriaal. 

Houten vloer

Askola 4 van Karibu wordt standaard geleverd zonder houten vloer pakket. Houten vloer in Tuinhuis Askola 4? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde massief houten vloer (veer en groef), inclusief keteldruk geïmpregneerde onderlegger.

Levering

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging is circa 3 weken. Askola 4 wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Overkapping

Tuinhuis Askola 4 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 of 280 cm breed die ook uit te breiden zijn met dichte achterwanden en zijwanden. Tuinhuisje Askola 4 met overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak en overkapping. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Askola 4 Tuinhuis Askola 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm 19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Met bitumen asfaltdakbedekking als eerste deklaag Ruim op voorraad
€ 949,95 per stuk incl. btw