Logo Gadero
service

Blokhut Gorliz 400 x 298 x 238 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE11468
Met Enkel Glas
Uit te breiden met diverse opties
blokhut_gorliz_1
blokhut_gorliz_vooraanzicht_1
Per stuk,vanaf

1.568,95

incl. BTW

22 stuks op voorraad
Details
Diepte
298 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
238 cm
1 tot 2 weken
Funderingsbalken met afwatering
1.568,95incl. BTW
1 tot 2 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Wanddikte 28 mm

 • Met vaste roedes voor de deuren en raam

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

 • Exclusief Dakbedekking

 • Starterset niet inbegrepen

Specificaties

Wanddikte
28 mm
Gewicht
578 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
298 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
238 cm
Behandeling
Onbehandeld
Dak type
Punt dak
Pakketmaat
225 x 120 x 66

Blokhut Gorliz 400 x 298 x 238 cm Wanddikte 28 mm

U hoeft niet langer te zoeken naar een betaalbare blokhut van 4 meter breed en 3 meter diep. Tuinhuis Gorliz met puntdak is een houten blokhut van 400 x 298 cm groot en heeft een hokhoogte van ca. 238 cm. Deze rechthoekige houten berging Gorliz valt onder de ca. >4 x 3 meter blokhut modellen.

Blokhut Gorliz - wanddikte 28 mm en enkel glas

Tuinhuis Gorliz beschikt aan de voorkant over een dubbele deur met 2 kleine ramen. Naast de dubbele deur bevindt zich een klein, vast raam. De deuren en raam worden geleverd met vaste roedes en zijn naar wens zowel links als rechts aan de voorkant van deze fraaie berging te plaatsen. Blokhut Gorliz is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm. Door de dubbele deur heeft houten berging Gorliz een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. De dubbele deur en raam wordt standaard geleverd met enkel glas. Blokhut Gorliz is ideaal voor de wat kleinere tuin en biedt met zijn ca 400 x 300 cm voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw fietsen, tuingereedschap of een tuinset.

Specificaties Blokhut Gorliz:

 • Hout geschaafd: Ja

 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren

 • Wanddikte: 28mm

 • Afmetingen: 400 x 298 cm

 • Luifel: Geen

 • Funderingsmaat: 300 x 278 cm

 • Nokhoogte: ca. 238 cm

 • Ramen: Ja, 1 (82x82)

 • Deuren: 1 Dubbele Deur (142x173)

 • Type Beglazing: Enkel glas

 • Type Dak: Zadeldak

 • Dakbedekking: Exclusief

 • Oppervlakte: 10.2 m²

 • Dakoppervlak (m²): 13.4 m²

 • Inhoud (m³): 21.7 m³

 • Gespiegeld op te bouwen? Ja

 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor tuinhuis Gorliz u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Indien u door ons uw blokhut Gorliz laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. >Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen rood en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten berging Gorliz is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen en raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van >betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een >houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Naast traditionele funderingsbalken van 300 cm kunt u ook kiezen voor unieke funderingsbalken van beton in de kleur antraciet. Deze betonbanden met speciale afwateringsprofiel van 10 x 100 x 15 cm zijn uniek in de markt en ideaal te plaatsen op een zandbed als fundering voor deze blokhut. Deze betonnen funderingsbalken met afwateringsprofiel dient u wel in de hoeken zelf af te zagen. Kijk bij de extra opties voor het meebstellen van deze funderingsbalken van beton (meerprijs).

Dakbedekking

Blokhut Gorliz wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van dakleer of duurzamere Dakhingles in diverse kleuren en patronen. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart (populair), Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. Wij adviseren om Blokhut Noja te bestellen met Dakshingles.

Let op: Kiest u voor het meebestellen van dakleer of Dakshingles? Bestel dan een kit voor dakbedekking mee.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Gorliz kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 65mm of 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 298 x 298 cm? Kies dan voor blokhut Noja. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 298 x 198 cm zonder extra raam? Kies dan voor blokhut Somo. Blokhut Perlund is een goede optie als u een blokhut met een luifel wil.

Montage Service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via >www.gadero.nl/montage.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze >blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Wilt u nog meer informatie? Lees hier alle >details en vragen over blokhutten.