Logo Gadero
service

Sauna-accessoires

Heeft u een saunahuis of een saunabarrel? Dan is het natuurlijk altijd leuk om deze uit te breiden met de beste accessoires. De meeste Finse saunahuizen worden kaal geleverd zodat u deze naar eigen wens kunt inrichten. Naast een kachel en verlichting zijn er diverse accessoires beschikbaar om uw saunahuis op te fleuren en aangenamer te maken. Wij bezorgen houten huisjes overal in Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties. 

Accessoires voor de Finse Sauna

Om de Finse sauna persoonlijk in te richten kunt u deze uitbreiden met diverse onderdelen. Zo zijn er rustbanken en kasten beschikbaar voor in de voorruimte. Hiermee kunt u de saunaruimte zelf opgeruimd houden en de ruimte in het het saunahuisje goed benutten. Voor ergonomische steun hebben we onder meer rugsteunen, hoofdsteunen en beensteunen in het assortiment. Hiermee kunt u van de sauna-ervaring een nog gezondere belevenis maken. Een thermometer en hygrometer mogen natuurlijk niet ontbreken. Hiermee kunt u aflezen wanneer de sauna het perfecte klimaat heeft bereikt. 

Accessoires voor de Saunakachel

Veel van de accessoires zijn bedoeld voor de saunakachels. Dit is namelijk het hart van uw Finse saunahuis. Deze kachel zorgt voor de verwarming, maar is eveneens door het opgieten van water te gebruiken voor het stoombad. Met zoutkristallen kunt u de lucht zuiveren, deze worden actief wanneer de saunakachel aanstaat. Dergelijke accessoires zijn niet alleen heel prettig voor de saunabeleving, maar ook nog eens zeer gezond!

Saunahuisjes inspiratie