Terrastegel 60Plus Soft Comfort Ivory 30 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX200007I   |   Zeer onderhoudsvriendelijk   |   Voelt zijdezacht aan

€ 33,92 per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort Ivory 30 x 60 x 4 cm

  • Geïmpregneerd & geborsteld
  • Populaire kleur
  • Verhoogd voetcomfort
  • Niet geschikt voor de oprit

Terrastegel 60Plus Soft Comfort Ivory 30 x 60 x 4 cm

De terrastegel 60Plus Soft Comfort Ivory 30x60x4cm van A-merk fabrikant Excluton is een echt aanwinst voor iedere tuin! Omdat ze zowel geborsteld als geïmpregneerd zijn bieden ze vele voordelen ten opzichte van onbehandelde betontegels. En door hun relatieve lichte gewicht en dikte van 4 cm zijn ze ook erg geschikt voor uw dakterras. Wij raden u echter af deze tegels te gebruiken voor uw oprit. Onder zware belastingen, zoals dat van personenauto’s, kunnen de tegels snel beschadigen en zelfs breken. 

De voordelen van Soft Comfort

Door de speciale behandeling die deze tegels ondergaan weet u zeker dat u duurzame tegels in uw tuin haalt. Door het impregneren nemen deze tuintegels minder vocht en vuil op en blijft de kleur langer behouden. Dit betekent dat u een stuk minder onderhoud hoeft te plegen. Ook zijn de tegels geborsteld met speciale koolstofborstels. Hierdoor is de bovenlaag verder afgedicht zodat mossen, algen en kalkuitbloei nog minder snel uw bestrating kunnen bevuilen. Een echte duurzame keuze voor uw tuin! Daarnaast zorgen deze koolstofborstels er ook voor dat de tegels zijdezacht aanvoelen. Ze zijn dus zeer geschikt om op te lopen, ook met blote voeten en op te spelen. 

Makkelijk zelf te leggen!

Door het relatieve lichte gewicht van deze mooie terrastegels zijn ze eenvoudig zelf te leggen. Raadpleeg voor u begint onze blog of bekijk bovenstaande video. Hier vindt u een uitgebreid stappenplan en alle extra toebehoren die u nodig heeft voor uw project. Vergeet ook niet uw stapelblokken, grind & split en drainage toe te voegen aan uw bestelling om uw tuin weer helemaal zomerklaar te maken!

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Verder kijken?

Is dit niet de tegel waar u naar op zoek bent? Bekijk dan ons volledig assortiment Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish of ons ruime aanbod betontegels. Gadero bezorgt binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland bij u aan huis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Comfort Ivory 30x60x4cm met overkapping Terrastegel 60Plus Soft Comfort Ivory 30 x 60 x 4 cm   |   Zeer onderhoudsvriendelijk   |   Voelt zijdezacht aan Op voorraad
€ 33,92 per m2 incl. btw