Betontegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Grezzo

Productnummer: EX1001056v1   |   Onderhoudsvriendelijke tegel voor tuin en terras

Tijdelijk niet leverbaar Levertijd 1-7 werkdagen

€ 32,51 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Grezzo

  • Luxe uitstraling
  • Zeer geschikt als oprit steen maar ook voor een terras
  • Voelen zijdezacht aan
  • Geborsteld en geïmpregneerd
  • Niet aftrillen

Betontegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Grezzo

De 60Plus Soft Comfort 20x30x6cm Grezzo is nu eenvoudig online te bestellen bij sierbestrating specialist Gadero. Deze lijn van A-merk producent Excluton heeft verschillende maten waaronder de 20x30x6 cm tegel. De prijs van deze klinkers wordt per m2 weergegeven en de minimale bestelhoeveelheid is 16 klinkers ofwel 0.96 m2. Vanwege de dikte van 6cm zijn ze ook geschikt voor een oprit.

Geborsteld en geïmpreneerd

De 60Plus Soft Comfort 20x30x6cm Grezzo is geborsteld en geïmpregneerd. Dit betekent dat de tegels met een koolstofborstel is behandeld zodat de toplaag verder wordt afgedicht en dus minder vuil en vocht toelaat. Hierdoor zijn ze niet alleen vuilwerend, maar ook mos- en algwerend. Om dit effect te versterken zijn de tegels ook geïmpregneerd. U kunt er dus zeker van zijn dat u een onderhoudsvriendelijke tegel in uw tuin haalt! 

Soft Comfort

Maar de behandeling met de koolstofborstel brengt nog een voordeel met zich mee. Dit zorgt er namelijk ook voor dat de  terrastegels zacht aanvoelen, maar desondanks wel stroef zijn. U hoeft dus niet bang te zijn om uit te glijden. De stenen mogen zonder voeg gelegd worden. Koop nu bij Gadero deze eigentijdse stenen van Excluton online bij ons in de webshop.

Bent u op zoek naar een dergelijke tegel, maar in een andere kleur of in een ander formaat? Bekijk dan ons gehele aanbod Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish. Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels. Vergeet niet om al uw andere benodigdheden, zoals zand, opsluitbanden, stapelblokken en waterafvoer toe te voegen aan uw winkelwagen om uw tuin om te toveren in uw droomtuin!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Comfort Grezzo Betontegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Grezzo   |   Onderhoudsvriendelijke tegel voor tuin en terras
€ 32,51 Per m2 incl. btw