Logo Gadero
inspiratieservice

Kwartszand rondgebrand - zak 25 kg

Productnummer
AGN61091
Voor het bezanden van kunstgras
Afname is per 25 kg
instrooizand_1
Per stuk

9,96

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Materiaalsoort
Zand
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor het inzanden van kunstgras

  • Het kunstgras blijft beter op zijn plaats liggen

  • De grassprieten blijven mooi rechtop staan

  • Geschikt voor aquaria

Specificaties

Gewicht
25 kg
Materiaalsoort
Zand
Materiaal
Zand
Kleur
Grijs

Kwartszand rondgebrand - zak 25 kg

Het instrooien van uw nieuwe kunstgrasveld is de laatste stap van het aanleggen van kunstgras, maar wel een die vaak vergeten worden. Dit is erg zonde want het inzanden van uw kunstgras met kwartszand heeft zeker zijn voordelen. U verzwaard hiermee uw kunstgras waardoor het meer gestabiliseerd wordt en er geen kreukels en vouwen in de mat kunnen ontstaan. Daarnaast zorgt het zand er ook voor dat de grassprietjes mooi omhoog blijven staan. Kortom, zonde om deze stap links te laten liggen.

Gebruik van Kwartszand

Wij raden u aan een marge van 5-10kg instrooizand aan te houden per m2 kunstgras. Wanneer u uw kunstgras heeft aangelegd strooit u het kwartszand over het veld en veegt u dit in met een bezem of een borstelmachine. Een belangrijke tip hierbij is dat u het zand verdeeld met de poolrichting mee en dat u het zand tegen de poolrichting in veegt. Op deze manier krijgt u het beste resultaat!

Uw kunstgras leggen met Gadero

Bij ons bestelt u alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van een nieuw kunstgrasveld. Heeft u nog niet besloten welke soort kunstgras het wordt? Bekijk dan ons ruime assortiment hier. Daarnaast bieden wij een breed aanbod sierbestrating om uw tuin helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan stapelblokken, terrastegels en siergrind en -split. Bestel nu en wij leveren binnen enkele werkdagen.