Blokhut Juha 400 x 300 x 233 cm Tuinschuur reeds Groen Geïmpregneerd

Productnummer: DE11198

€ 1468,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Wanden
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
 • € 1468,95 Standaardproduct Blokhut Juha 400 x 300 x 233 cm Tuinschuur reeds Groen Geïmpregneerd
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Juha 400 x 300 x 233 cm Tuinschuur reeds Groen Geïmpregneerd

 • Geen extra kosten voor impregneren
 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
 • Zeer ruime tuinschuur met veel licht en ruime deuren + De ramen zijn te openen
 • Deze blokhut is al groen geïmpregneerd, dus sneller te leveren! (ook verkrijgbaar in grijs geïmpregneerd)
 • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen.

Blokhut Juha 400 x 300 x 233 cm Tuinschuur reeds Groen Geïmpregneerd

Zoekt u een ruim houten tuinschuurtje met 28 mm dikte wanden en veel raampartijen? Dan is deze reeds geïmpregneerde blokhut Juha een uitstekende keuze. Normaal moet u op het laten impregneren van een blokhut 3 weken wachten, echter deze blokhut 4x3 meter is al onder hoge keteldruk geïmpregneerd en dus direct leverbaar. U kunt direct beginnen met bouwen en bovenal zal dit geïmpregneerde tuinhuis lang mee gaan vanwege de behandeling (levensduur prima haalbaar 10-15 jaar). We geven dan ook 5 jaar garantie op houtrot als u het huisje op funderingsbalken plaatst natuurlijk. 

Afmetingen

Deze vurenhouten blokhut van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 400 centimeter, de diepte van 300 centimeter en de hoogte van 233 centimeter is deze blokhut ideaal te gebruiken als opberging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, grasmaaier of tuingereedschap. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. De dubbele deur is inclusief kozijn 155 x 190 cm. De ramen zijn ieder 55 x 63 cm en zijn te openen. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. De funderingsmaat is 380 x 280 cm. De blokhut heeft een oppervlakte van 10,6 m².

Ramen 2 (55x63)
Deuren 1 (155x188)

Verduurzamen: impregneren of verven in een kleur

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3-6 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits maar een kleurtje kan natuurlijk ook. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 4 blikken Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Kies uit diverse kleuren zoals wit, antraciet, zwart, grijs of boerengroen.

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Juha. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Standaard bij blokhut Juha

Standaard wordt meegeleverd:

 • Bevestigingsmateriaal
 • Hang- en sluitwerk
 • 20 m2 dakleer (tenzij u voor andere dakbedekking kiest, dan krijgt u geen dakleer meegeleverd)
 • Bouwtekening
 • Behandeling Groen geïmpregneerd

Deze blokhut Juha Geïmpregneerd van 4 bij 3 meter wordt geleverd als bouwpakket inclusief glaswerk en 20 m2 dakleer. U krijgt alleen dakleer geleverd als u niet kiest voor een andere vorm van dakbedekking. Dit behandelde tuinhuis leveren wij ten slotte voor een aantrekkelijke prijs binnen 7-10 werkdagen bij u thuis. Een goede keuze. Deze blokhut Juha met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Fundering

Deze blokhut/berging Juha is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden onze kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.  

Desgewenst kunt u uw houten tuinberging ook bouwen op een houten vlonder.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Juha kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Juha. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.

Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Tip

Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren we u om de brede windveren mee te bestellen. De kleur van de gootplanken en windveren kan iets afwijken.

Kortom, wilt u een ruime houten schuur in uw tuin met veel licht, punt dak en kwaliteit (28 mm wanddikte), overweeg dan deze populaire blokhut Juha die reeds een behandeling heeft gehad. Deze blokhut komt uit de Tuindeco fabriek, maar leveren wij uit eigen voorraad bij u thuis.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Blokhut Juha Blokhut Juha 300 x 400 x 240 cm Al voor u Groen Geïmpregneerd Inclusief Glaswerk - Populaire tuinschuur
€ 1468,95 per stuk incl. btw