Blokhut Juha 400 x 300 x 233 cm Geïmpregneerd

Productnummer: DE11198

Op voorraad (4 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 1468,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Starterset (Asfalnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
SamenstellingSluiten
 • € 1468,95StandaardproductBlokhut Juha 400 x 300 x 233 cm Geïmpregneerd
 • € 0,00Extra optiesbekijk opties
 • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Juha 400 x 300 x 233 cm Geïmpregneerd

 • Geen extra kosten voor impregneren
 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
 • De ramen zijn te openen

Blokhut Juha 400 x 300 x 233 cm Geïmpregneerd

Normaal moet u op het laten impregneren van een blokhut 3 weken wachten, echter deze blokhut 4x3 meter is al onder hoge keteldruk geïmpregneerd en dus direct leverbaar. U kunt direct beginnen met bouwen en bovenal zal dit geïmpregneerde tuinhuis lang mee gaan vanwege de behandeling (levensduur prima haalbaar 10-15 jaar). We geven dan ook 5 jaar garantie op houtrot als u het huisje op funderingsbalken plaatst natuurlijk. 

Afmetingen

Deze vurenhouten blokhut van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 400 centimeter, de diepte van 300 centimeter en de hoogte van 233 centimeter is deze blokhut ideaal te gebruiken als opberging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, grasmaaier of tuingereedschap. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. De dubbele deur is inclusief kozijn 155 x 190 cm. De ramen zijn ieder 55 x 63 cm en zijn te openen. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. De funderingsmaat is 380 x 280 cm.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Juha. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Standaard bij blokhut Juha

Standaard wordt meegeleverd:

 • Bevestigingsmateriaal
 • Hang- en sluitwerk
 • 20 m2 dakleer
 • Bouwtekening
 • Groen geïmpregneerd

Deze blokhut Juha Geïmpregneerd van 4 bij 3 meter wordt geleverd als bouwpakket inclusief glaswerk en 20 m2 dakleer. Dit behandelde tuinhuis leveren wij ten slotte voor een aantrekkelijke prijs binnen 7-10 werkdagen bij u thuis. Een goede keuze. Deze blokhut Juha met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Deze blokhut/berging Juha is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.  

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Juha kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Juha. Deze Starterset / starterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.

Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Tip

Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren we u om de brede windveren mee te bestellen. De kleur van de gootplanken en windveren kan iets afwijken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Blokhut JuhaBlokhut Juha 300 x 400 x 240 cm Geïmpregneerd Inclusief Glaswerk en Dakleer
€ 1468,95 per stuk incl. btw