Logo Gadero
service

Marktkraam

Zoekt u een houten marktkraam voor uw festival, markt of ijsvereniging? Wij hebben diverse houten kramen en kiosken te koop voor de horeca of handel. Kies uit een afsluitbare houten kraam of een eenvoudige marktkraam waar u achter kunt staan voor verkoop van uw waren. Van een vuren houten stationkiosk tot een luxe geïmpregneerde kraam van hout met toonbank.

Hollandse Marktkraam of sfeervolle kiosk kopen? Wij bezorgen uw houten kraam of kiosk snel in heel Nederland en Vlaanderen. Deze houten kramen worden ook voor kerstmarkten, koningsmarkten of als kassahokje voor een ijsvereniging of ander evenement gekocht.

Waar op letten bij het kopen van een houten kiosk?

  • Hoe groot is de blokhut qua vloeroppervlakte, matcht dit met de ruimte die u heeft op uw markt? Let op het dakoverstek bij sommige modellen! Check ook de hoogte of dit past

  • Bekend hoeveel mensen in de kraam moeten staan en hoeveel opslagruimte wilt u in de houten kraam wilt hebben.

  • Kijk hoe de verkoopkraam is samengesteld, helemaal los opbouwen met blokhutprofielen of bestaat deze uit prefab wanden.

  • Zorg voor een goede dakbedekking zodat uw waar niet nat wordt.

  • Heeft u waardevolle spullen in de kraam staan, zorg dan voor extra sloten.

  • Denk na over een krijtbord, stoepbord of andere manier om uw prijzen aan te geven.

  • Zorg voor een vlakke ondergrond

Let op, verkoopkramen zijn einde van het jaar erg populair

Onze houten kramen zijn in de periode november/december meestal heel snel uitverkocht, reserveer dus op tijd is ons advies. Wij adviseren 6-8 weken van te voren is ideaal zodat u zeker bent voor levering in de populaire november en december maanden. Sommige modellen leveren we ook direct uit eigen voorraad.

Van eenvoudig te demonteren marktkraam met dak tot complete houten kiosk kopen, gaat eenvoudig via houthandel Gadero. Met levering in heel Benelux onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties.

Marktkraam op maat maken

Wilt u zelf een kerstmarkt kraam of andere marktkraam op maat maken? Timmer dan bijvoorbeeld van onze schaaldelen een houten verkoopkraam. Maak van geïmpregneerde balken of lariks balken en staanders een raamwerk en uw dak van dakbeschot planken en dakbedekking zoals Easyroofing.

In aflevering #142 van GaderoTV laat Ronny zien hoe eenvoudig het is om een marktkraam op te bouwen. In onze blog leest u ook alles over onze houten verkoophuisjes als kerstmarktkramen

Marktkraam inspiratie