Logo Gadero
service

Blokhut Bastrup 3 met overkapping Karibu 497 x 237 x 220 cm Wanddikte 28mm

Productnummer
KA11103
Lessenaarsdak
Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden (meerprijs)
28 mm groef en veer met 6-plus-hoekverbinding
bb28_bastrup_3_b1_73297
bastrup_3_karibu_overkapping_maten
bastrup_3_aanbouw
28mm_blokhutprofiel_schuin_dak_2
28mm_bokhutprofiel_systeem_hoek_0
bastrup_3_karibu_aanbouw
bastrup_3_karibu_dubbele_deur
karibu_bastrup_3_dichte_wanden
Per stuk,vanaf

2.309,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
237 cm
Breedte
497 cm
Hoogte
220 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Houten vloer
* De levertijd van Houten vloer is Impregneren levertijd 12-15 weken
2.309,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

 • Made in Duitsland, A-kwaliteit

 • Van duurzaam scandinavisch vuren hout

 • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd

 • Standaard geleverd zonder dakbedekking

 • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
558 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
497 cm
Diepte
237 cm
Hoogte
220 cm

Blokhut Bastrup 3 met overkapping Karibu 497 x 237 x 220 cm Wanddikte 28mm

Bastrup 3 met overkapping uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is maar liefst 497 cm breed, 237 cm diep en 220 cm hoog. Houten blokhut Bastrup 3 met dakaanbouw bestaat uit onbehandelde Scandinavisch vuren houten blokhutprofielen van 28 mm groef en veer met 6-plus-hoekverbinding. Bastrup 3 wordt standaard geleverd met een royale houten blokhut van 297 x 237 x 220 cm, inclusief verspringend dak (aanbouw) van 200 cm lengte. U kunt deze blokhut gebruiken als bergruimte voor o.a. tuingereedschap of fietsen, maar ook ideaal als buitenverblijf waarbij de veranda ideaal is voor het plaatsen van bijvoorbeeld een lounge set.

Let op! Bastrup 3 met overkapping van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Tuinhuis Bastrup 3 met overkapping Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

De blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Hout geschaafd Ja Type/Model Bastrup Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 480 x 237 cm Funderingsmaat 280 x 220 cm Nokhoogte 220m Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (140x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 14,3 m² Inhoud (m³) 12,9 m³ Gespiegeld op te bouwen? Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! De overkapping kunt u zowel links als rechts plaatsen.

Langere overkapping

Bastrup 3 met overkappping wordt standaard geleverd met aanbouw van 200 cm en is uit te breiden met een extra lange overkapping van 300 cm. U kunt de extra lange overkapping (100 cm langer) bijbestellen via de extra opties. Wanneer u kiest voor de overkapping van 300 cm dan wordt de totale breedte van Bastrup met dakaankbouw ca. 597 cm.

Dichten Wanden

Extra lang genieten van deze modern Blokhut tijdens de nazomer? Bastrup 3 met aanbouw is tevens uit te breiden met dichte wanden t.a.v. de overkapping. Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een dichte achterwand en zijwand (meerprijs). De dichte wanden zijn als extra optie te bestellen voor de standaard overkapping van 2 meter, als voor de extra lange overkapping van 3 meter.

Dak(bedekking)

De lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden is van 16mm massief hout (mes en groef). Bastrup 1 met overkapping wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (rollen a 5m2) voor Bastrup 3 met aanbouw is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut.

Let op! Kiest u voor langere overkapping van 300 cm, kies dan ook bij de extra optie de bijbehorende zelfklevende dakfolie voor overkapping van 300 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 3 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal.

Houten Vloer

Houten vloer in de bering van Blokhut Bastrup 3 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat.

Levertijd

De levertijd van Bastrup 3 inclusief dakaanbouw is ca. 3 weken. Tuinhuis Bastrup 3 word geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot okotober, kan de levertijd 6-9 weken bedragen.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Bastrup 3 is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Bastrup 3 vindt u >hier. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 497 x 297 cm? Kies dan voor >blokhut Bastrup 5 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x3 meter blokhut Bastrup 3 met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.