Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Keramische tegels 60x120 cm voor buiten

Op zoek naar kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid en uitstraling? Kies een van onze prachtige rechthoekige keramische terrastegels in de maat 60x120 cm. Deze keramische tegels voor buiten zijn de perfecte oplossing wanneer u opzoek bent naar een grootformaat tegel en een rechthoek tegel. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw terras een optisch ruime look heeft en in tegenstelling tot 80x80 cm of 60x60 cm kunt u ook nog eens een speels en levendig patroon leggen met deze tuintegels van keramiek.

Waarom terrastegels van keramiek?

Keramiek kent een aantal voordelen waardoor ze ondanks de relatief hoge aanschafprijs zeer goedkoop zijn op de lange termijn. Keramische terrastegel zijn krasvast, slijtvast, kleurvast en nemen geen vuil en vocht op. Hierdoor gaan ze enorm lang mee en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Naast de lange levensduur zijn de tegels milieuvriendelijk vanwege het productieproces en het feit dat de tegels volledig recyclebaar zijn. Keramiek wordt gemaakt van klei dat wordt gebakken in ovens. Dit proces is in tegenstelling tot het proces waar beton mee wordt gemaakt aanzienlijk milieuvriendelijk. Wilt u keramische tegels toch vervangen omdat u aan wat anders toe bent? Voel u niet te bezwaard want keramische tegels zijn 100% recyclebaar. Van uw keramische tegels worden de tegels van de buurman misschien wel geproduceerd. 

Snelle levering

Bestel nu deze prachtige keramische terrastegels samen met opsluitbanden, zand, watergoten en voegmortel en ga direct aan de slag. Alle artikelen worden vaak vanuit eigen voorraad binnen enkele werkdagen aan huis bezorgd. 

 

Wilt u graag keramische terrastegels bestellen maar heeft u niet gevonden wat u zoekt? Kijk eens naar onze Keramische terrastegels met houtlook, 80x80 cm tegels, 60x60 cm tegels, 30x60 cm of de verscheidene Geoceramica tegels van MBI.

Toch niet voor keramiek gekozen? U vindt bij ons hele mooie alternatieven zoals betontegels met een coating en goedkope betontegels die geborsteld zijn zoals de 60Plus tegels van het merk Excluton. Geborstelde en gecoate tegels zijn op het gebied van beton de meest duurzame keuzes. 

Keramische tegels voor buiten leggen

Bekijk onderstaande video's en ontdek hoe eenvoudig het is om een keramische terrastegels te laten leggen of misschien wel zelf te leggen. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode